Hollywood30. august 2016

Rihanna: Fra Bad Boy til Good Guy

Rihannas kærlighedsliv var fyldt med drama, da hun datede Chris Brown. Nu har den gode Drake imidlertid meldt sig på banen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/2f2ab9a4aa134f6dbd475745afab2b1a.jpg
 Foto: All Over

I weekenden afslørede Drake hans mangeårige skjulte kærlighed til kollegaen og veninden Rihanna under hans tale til MTV VMA.

- Hun er… Hun er en, jeg har været forelsket i, siden jeg var 22 år gammel, fortalte Drake på scenen, hvor han skulle overække Vanguard-prisen til Rihanna. Du kan se hele talen herunder.

Der har i lang tid været spekulationer om, hvorvidt de to har dannet par, og nu virker det til, at forholdet et tættere på end nogensinde.

Rihanna selv har mildest talt haft en komet-karriere, efter at Barbados-baben fik hittet ”Pon the Replay” tilbage i 2005. Ti år efter har hun neglet sit navn fast på den globale musikscene, og hun har flere forhold med lige så kendte mænd bag sig.

Det mest kendte af de forhold må uden tvivl være forholdet til Chris Brown. Selvom han har en silkeblød stemme, er han en Bad Boy hele vejen. Forholdet svingede meget for de to verdensstjerner, og det kulminerede i en voldsepisode i 2009, hvor Chris Brown uddelte øretæver til kæresten Rihanna i sin bil.

Den forslåede popsangerinde meldte kæresten til politiet, og Chris Brown fik fem års betinget fængsel, seks måneders samfundstjeneste og besked på at gå i behandling for hans voldelige tendenser.

Der gik lidt tid, men det endte med at Rihanna tilgav både voldsepisoden og Chris Brown, og de blev kærester igen i 2013. Forholdet gik dog endnu en gang i opløsning, denne gang mindre dramatisk.

Siden Chris Brown har der ikke været en seriøs kæreste i billedet for Rihanna. Der er dog ingen tvivl om, at Drake er klar til at påtage sig den tjans, efter hans tale i weekenden. Drake og Rihanna har lavet masser af musik sammen, hvor de i de dertilhørende musikvideoer har skruet op for kemien. Det kollegiale forhold, venskabet og deres kærlighedsforhold har svunget i pendulfart, men nu lader det til, at Drake kun mangler et eneste ord fra Rihanna, førend de to kan kalde sig et par.

Tilbage i juni fløj Drake over til London, hvor Rihanna spillede i forbindelse med hendes turné, og de to festede sammen om natten. Billederne kan ses i galleriet her under:

Rihanna og Drake festede 2906 2016

Sponsoreret indhold