ØV! Rihanna ødelagde Nina og Leos aften i byen

Selv om man er gudesmuk, kan det godt være irriterende, når kærestens eks uventet dukker op.

Selv om man er gudesmuk, kan det godt være irriterende, når kærestens eks uventet dukker op.

Foto: All Over Press)

Den danske Hillerød-model, Nina Agdal, har efterhånden været sammen med Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio i tre måneders tid.

De har været på flere ferier sammen, og var også for nylig ude for et trafikuheld sammen i Hamptons, hvor en kvinde påkørte Leos store firehjulstrækker bagfra i en lille Mini.

Så deres forhold er ved at være kittet nogenlunde sammen og parret viser sig stadig oftere sammen, selv om de dog fortsat ikke er vilde med fotografernes lange telelinser.

Lørdag aften var de to kærester så ude at hygge sig i New York City.

De havde spist på Restauranten Cipriani's og fortsatte op på stedets natklub, da freden klokken 01.30 om natten pludselig var forbi.

Leonardo DiCaprio har gennem tiden været linket sammen med en masse smukke kvinder, og en af dem er superstjernen og sangerinden, Rihanna.

Og hun var lørdag aften i byen med sin veninde Cara Delevingne, der netop er blevet single.

Og Rihanna og Cara havde besluttet sig for, at natten til søndag skulle foregå på natklub.

Og så ville skæbnen selvfølgelig, at de to party-kvinder valgte at gå på Cipriani's natklub.

Det passede hverken Leo eller Nina, der virkede noget irriterede over at skulle afkorte deres aften i byen, men de brød hurtigt op - angiveligt for at undgå eventuelle pinlige episoder, når nu Leonardo var havnet i samme lokale som sin nuværende og tidligere flamme.

Nina og Leo forlod stedet hver for sig, og Nina forsøgte at dække sit ansigt med den ene hånd, mens hun gik. Leo trak blot sin sixpence lidt mere ned i panden, da han forlod stedet.

Ude på gaden blev parret genforenet i en Uber, som kørte dem hjem.

Rihanna og Cara fortsatte med at feste på natklubben til klokken halv fire natten til søndag.

Se galleri, hvor Rihanna kommer ind på Cipriani's, og hvor Nina Agdal og Leonardo DiCaprio forsøger at slippe diskret væk fra stedet:

Nina Agdal Leonardo DiCaprio 25092016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close