Hollywood9. august 2017

Liam Payne: One Direction finder sammen igen

Spørger man den ene fjerdedel af One Direction, Liam Payne, så er der ingen tvivl: Boybandet kommer til at finde sammen igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/one_direction_0.jpg
 Foto: All Over Press

Det er efterhånden to år siden, at One Direction meddelte, at de tog en pause på ubestemt tid fra hinanden.

Det gjorde de så Liam, Harry, Niall og Louis kunne arbejde på solomateriale, og siden har det ikke været noget der tydede på, at bandet ville finde sammen igen.

Men spørger man Liam Payne, så er det helt sikkert, at de fire gutter finde sammen igen på et tidspunkt.

- Jeg tror, at vi vil finde sammen igen i fremtiden. Det er jeg sikker på, fortæller Liam til Buzzfeed og fortsætter:

- Vi bliver nødt til det. Vi har en helt album, som vi ikke har turneret med, og jeg vil gerne skrive flere sange sammen med drengene.

Noget tyder altså på, at vi godt kan forvente at se One Direction sammen igen. I hvert fald på et eller andet tidspunkt.

Siden bandet valgte at tage den lange pause, har alle fire medlemmer udgivet ny musik i eget navn.

Liam Payne udgave i foråret singlen "Strip that down", her sendte han knapt så pæne ord afsted mod sin tid i One Direction.

- Du ved, jeg plejede at være i 1D. Nu er jeg fri. Folk vil have mig til én ting. Det er ikke mig, synger Liam i sangen.

Og Liam er ikke den eneste. Harry har udgivet et helt soloalbum, Niall har stor succes med sin musik, og også Louis har udgivet musik i eget navn.

One Direction var oprindeligt fem medlemmer, men i dag er det altså kun Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles og Louis Tomlinson, der er tilbage. Zayn Malik valgte nemlig tilbage i foråret 2015 at forlade de fire andre medlemmer og i stedet kaste sig over en solokarriere.

- Mit liv med One Direction har budt på mere end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Men efter fem år føles det som det rigtige tidspunkt for mig at forlade bandet. Jeg vil gerne undskylde overfor fans, hvis jeg har skuffet nogen. Men jeg er nødt til at gøre det, der føles rigtigt i mit hjerte. Jeg vil være en normal 22-årig, der kan slappe af og have et privatliv ude af offentligheden. Jeg ved, jeg har fire venner for livet i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg ved, de vil fortsætte med at være verdens bedste band, skrev Zayn Malik i en pressemeddelelse, da nyheden om hans exit kom.

At det til sidst kom som til et brud, var dog ikke noget, der overraskede Simon Cowell, der er manden bag One Direction.

-Jeg vidste, at han ville forlade bandet, inden det skete. Han var ikke glad, jeg var bekymret for drengene. Zayn var ikke et godt sted. Men det var hans egen beslutning, og han blev ikke sparket ud af bandet, fortalte Simon Cowell sidste år. Også One Direction var ude og begræde Zayns beslutning tilbage i 2015. - Vi er rigtig kede af at se ham gå, men vi respekterer hans beslutning og sender ham al vores kærlighed i fremtiden. De sidste fem år har været mere end fantastiske, og vi har gået så meget igennem, at vi altid vil være venner. Vi fire vil nu fortsætte. Vi ser frem til at indspille det nye album og se alle fans på resten af turnéen, skrev de i en pressemeddelelse. Husker du, da One Direction var i Danmark for første gang? Ellers kan du gense alle billederne af de unge gutter i galleriet herunder

One Direction i København: Se de 190 private fotos

Sponsoreret indhold