Hollywood26. marts 2015

Zayn forlader bandet: Her er HELE 1Ds udtalelse

Bandet postede den triste nyhed på sin Facebook- og fanside
Af af
Bandet postede den triste nyhed på sin Facebook-side
Bandet postede den triste nyhed på sin Facebook-side
 Foto: AOPRygterne havde floreret længe. Så sent som i sidste uge kom der nyt på rygtemøllen, da Zayn Malik pludseligt og uventet forlod One Directions verdensomspændende turné.

I går blev rygterne så endelig gjort til kendsgerning: Zayn Malik forlader det populære popband efter fem år.

Pop-drengene skrev torsdag aften en længere udtalelse på både deres hjemmeside samt deres Facebook-side, som har næsten 37 millioner fans:

LÆS OGSÅ: One Direction-medlem forlader turné

- Efter fem fantastiske år har Zayn Malik besluttet at forlade One Direction. Niall, Harry, Liam og Louis vil fortsætte som en kvartet og vil se frem til de kommende koncerter på deres verdensturné samt indspilningen af deres femte album, som efter planen skal udgives senere på året.

Zayn siger: Mit liv med One Direction har givet mig mere, end hvad jeg nogensinde kunne have drømt om. Men efter fem år føler jeg nu, at det er det rigtige tidspunkt for mig at forlade bandet. Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset. Jeg ved, at jeg har fire venner resten af mit liv i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg ved, at de vil fortsætte med at være det bedste band i verden.


LÆS OGSÅ: Medie: Zayn brød med One Direction over telefonen

One Direction siger: Vi er rigtig kede af at se ham gå, men vi respekterer hans beslutning og sender ham al vores kærlighed i fremtiden. De sidste fem år har været mere end fantastiske, og vi har gået så meget igennem, at vi altid vil være venner. Vi fire vil nu fortsætte. Vi ser frem til at indspille det nye album og se alle fans på resten af turnéen.

Simon Cowell siger: Jeg vil gerne takke ham for alt det, han har gjort for One Direction. Siden jeg første gang mødte Zayn i 2010, er jeg blevet meget meget glad for ham - og utrolig stolt af ham. Jeg har set ham vokse sig selvsikker, og jeg er virkelig ked af at se ham forlade bandet. Hvad angår bandet, kan fans være sikre på, at Niall, Liam, Harry og Louis glæder sig meget til bandets fremtid.


Gruppens næstyngste medlem, Zayn Malik, forlod i sidste uge turnéen, inden bandet efter planen skulle optræde i Afrika. En repræsentant for bandet fortalte på daværende tidspunkt, at Zayn havde fået stress og derfor måtte flyve tilbage til England for at komme sig.

- Bandet ønsker ham god bedring og fortsætter deres optrædener i Manilla og Jakarta, udtalte repræsentanten for bandet til Billboard.

Det var rygter om utroskab, der angiveligt stressede det 22-årige medlem. Han er forlovet med den 21-årige britiske sangerinde Perrie Edwards fra gruppen Little Mix, der ligesom One Direction blev formet i og kendt fra det britiske 'X Factor'.

Om utroskabs-rygterne også har påvirket Zayn Maliks beslutning om at forlade bandet, vides ikke. Selv fortæller den unge sanger altså, at han forlader One Direction, fordi han med egne ord vil prøve at leve et liv, hvor han ikke konstant er omgivet af skrigende fans og blitzende kameraer.

LÆS OGSÅ: Chok: Zayn forlader One Direction

- Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset, siger han.

Boybandet, der blandt andet er kendt for popsangen "What makes you beautiful", kommer ifølge tourplanen til CASA Arena i Horsens 16. juni 2015. Men det bliver altså uden Zayn Malik

One Direction blev dannet af musik-mogulen Simon Cowell, efter de medvirkede i X Factor 2010.

Sponsoreret indhold