Niall Horan tager på verdensturné, men springer Danmark over

Foto: All Over

Havde du håbet på, at One Direction-lækkebuksen, Niall Horan, snart skulle på verdensturné, og at den turné skulle bringe ham en tur til Danmark, så bliver du slemt skuffet. 

Den 23-årige sanger springer nemlig Danmark og stort set hele Europa over, når han til efteråret tager ud på sin "Flicker Sessions"-turné.

Det kommer nemlig kun til at være Irland, England og Sverige, der får glæde af ungersvenden. 

Resten af hans koncerter kommer til at være spredt godt udover hele verden, hvor han blandt andet skal spille i Japan, Australien, Brasilien, Mexico og USA. 

Artiklen fortsætter efter billedet

- Hej kære mennesker, jeg er glad for at kunne annoncere "Flicker Sessions 2017". Jeg kan ikke vente med at optræde solo, skriver Niall på Facebook, hvor han afslører sin kommende turné. 
 
Niall dropper DK, men Harry kommer

Er man ked af, at man ikke får Niall Horan at se i København i nærmeste fremtid, så kan man glæde sig over, at hans kollega, Harry Styles, allerede har annonceret, at han kommer en tur til Danmark

Det gør han nemlig til  næste år, når den nyligt single musiker spiller i Royal Arena. 

Og går man så og håber på, at alle fire One Direction-gutter skulle finde sammen igen og tage på turné, så kommer det til at ske. På et tidspunkt i hvert fald.

Sidste efterår fortalte Niall Horan nemlig, at en genforening af Louis, Harry, Liam og Niall helt sikkert ville ske på et tidspunkt.

- Lige nu har vi gang i vores egne ting. Vi kan ikke fastsætte en dato for det (genforeningen red.), men det bliver i løbet af de næste halvtreds år. Det er en del af den overskuelige fremtid. Vi har talt om det, men nu ser vi bare, hvad der sker, fortalte Niall Horan da han besøgte "The Graham Norton Show" sidste år

Du kan se flere billeder af Niall Horan i galleriet herunder

Niall Horan

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close