Den er god nok: Liam Payne og Cheryl er et nyt par

Foto: All Over

Det var nok ikke en, som de fleste havde set komme. Men angiveligt skulle One Directions Liam Payne, 22, og Cheryl Fernandex-Versini (tidligere Cheryl Cole, red.) have datet hemmeligt i flere måneder – og der er meget forelskede.

Liam Payne har ændret sit profil-billede på instagram til et billede af sig selv sammen med Cheryl.

SE LIAM PAYNES PROFIL HER

Ifølge Mirror begyndte forholdet i december sidste år, hvor Cheryl gik fra sin mand gennem 19 måneder, Jean-Bernard.

På trods af den store aldersforskel skulle Liam have fortalt sine venner, at de er dybt forelskede.

- Cheryl og Liam er et par. Det var ikke ventet, men de er begge virkelig lykkelige, siger en af Liams venner til The Sun.

Parret mødte hinanden første gang, da Liam kun var 14 år og han var til audition på “X Factor”. Og nu har Liam og Cheryl matchende tatoveringer. Igennem flere år skulle de to have været venner, og nu har forholdet altså udviklet sig.

- Cheryl har selvfølgelig kendt Liam i årevis. De har altid haft det godt sammen. De er begge fra Nordengland, og de deler mange interesser. Men der har ikke været romantik i luften mellem dem tidligere, fortæller en ven af parret.

Cheryl er i gang med at blive skilt – og Mirror formoder, at forholdet til hendes snart eksmand faktisk var ovre allerede i august sidste år. Hun har også tidligere været gift med fodboldspilleren Ashley Cole, der gentagne gange var hende utro. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close