Hollywood18. december 2016

Se billedet: Liam Payne inviterer dig indenfor i sin stue

One Direction-stjernen Liam Payne har inviteret sine over 23 millioner Twitter-følgere indenfor i sin og kæresten Cheryl Coles stue. Sangeren har således delt et billede af sin juledekorerede TV-stue. Se det hyggelige billede lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheryl_liam_payne.jpg
 Foto: All Over

De har holdt graviditeten ganske hemmelig, og de har bestemt ikke afsløret særlig meget om deres planer for fremtiden.

Men One Direction-stjernen Liam Payne vil altså gerne give et lille kig ind i hjemmet, som han deler sammen med sin højgravide kæreste Cheryl Cole.

Lørdag delte den 23-årige sanger således et billede på sin Twitter-profil, der gav hans over 23 millioner følgere på det sociale medie et lille kig ind i hjemmet.

Liam Payne delte billedet under en såkaldt ”AskLiam”-session, hvor hans mange følgere kunne stille ham spørgsmål. Og her var der en, der gerne ville vide, hvad sangeren lavede.

null

Og her delte Liam Payne altså et billede, der afslørede, at han var i fuld gang med at se TV i sin julepyntede og hyggelige stue.

Det er kun en lille måned siden, at det kom frem, at Liam Payne og Cheryl Cole, 33, venter deres første barn sammen.

I slutningen af november ankom parret til en julekoncert i London, og her var det tydeligt for enhver, at Cheryl var i lykkelige omstændigheder. Hendes store mave struttede således i en tætsiddende, olivengrøn kjole.

Liam og Cheryl har ifølge kilder datet siden slutningen af sidste år. Og til næste år udvider de altså familien med enten en dreng eller en pige.

Du kan se billeder af dem fra julekoncerten i London i galleriet herunder:

Cheryl Cole og Liam Payne viser babybulen frem november 2016

null

Sponsoreret indhold