Hollywood30. november 2016

Nu er det helt sikkert: Cheryl og Liam venter barn

Rygterne havde svirret længe, men i går blev det så bekræftet. One Direction-stjernen Liam Payne og kæresten Cheryl Cole venter barn sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheryl.jpg
 Foto: All Over Press

Der har længe været rygter om, at Cheryl Cole havde en kage i ovnen. Og nu er rygterne blevet bekræftet af sangeren selv.

Hun og kæresten, One Direction-stjernen Liam Payne, skal være forældre.

Parret var i går aftes til julekoncert i London, og det var her, at Cheryl kunne fremvise den voksende babybule. Hun havde nemlig valgt at iføre sig en tætsiddende, olivengrøn kjole, der bestemt ikke skjulte de lykkelige omstændigheder.

Selvom det nu er tydeligt for en hver, at Cheryl og Liam skal være forældre, så har parret stadig ikke haft lyst til at fortælle om den kommende familieforøgelse. Så hvornår der kommer en lille baby-Liam eller baby-Cheryl til verden vides ikke.

Liam Payne og Cheryl Cole har datet siden slutningen af sidste år, og det var i starten af 2016, at rygterne om deres forhold begyndte. Det er kun et par måneder siden, at rygterne om den forestående familieforøgelse dukkede op.

Der er ti års forskel på 23-årige Liam og 33-årige Cheryl. Parret mødtes officielt første gang, da Liam var 14 år gammel og til audition på "X Factor".

Du kan se alle billederne af Cheryl og hendes babybule i galleriet herunder

Cheryl Cole og Liam Payne viser babybulen frem november 2016

Sponsoreret indhold