Hollywood7. december 2016

Liam følger 1 person på Instagram - og det er (naturligvis) gravide Cheryl

One Direction-stjernen Liam Payne har langt om længe valgt at følge én person på Instagram – og det er naturligvis ikke hvem-som-helst, som popstjernen er interesseret i. Han har selvfølgelig valgt at følge sin gravide kæreste, Cheryl Cole. Se billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheryl_liam_payne.jpg
 Foto: All Over

Han har selv godt og vel 12 millioner følgere på Instagram. Han har indtil videre postet 216 opslag med alt fra billeder af sin bare overkrop til billeder af en Tinder-kaffekop.

Men selv om One Direction-stjernen Liam Payne selv er forholdsvis flittig på det sociale medie, har han bestemt ikke brugt tid på at følge med i andres Instagram-liv. Han har nemlig ikke fulgt én eneste person på det populære sociale medie.

Lige indtil nu da.

For nu er den 23-årige popprins begyndt at ”snage” en smule på Instagram – han er nemlig begyndt at følge én person.

null
https://imgix.seoghoer.dk/liam_payne_instagram.jpg

Jep, Liam Payne er begyndt at følge én person - og det er naturligvis hans gravide kæreste. Foto: Instagram

Og det er ikke hvem-som-helst, som Liam Payne har trykket ”følg” til. Det er nemlig hans gravide kæreste Cheryl Cole, 33.

Det er ikke mange uger siden, at det kom frem, at Liam Payne og Cheryl Cole venter deres første barn sammen.

I slutningen af november ankom parret til en julekoncert i London, og her var det tydeligt for enhver, at Cheryl var i lykkelige omstændigheder. Hendes store mave struttede således i en tætsiddende, olivengrøn kjole.

Liam og Cheryl har ifølge kilder datet siden slutningen af sidste år. Og til næste år udvider de altså familien med enten en dreng eller en pige.

Du kan se billeder af dem fra julekoncerten i London i galleriet herunder:

Cheryl Cole og Liam Payne viser babybulen frem november 2016

Sponsoreret indhold