Hollywood17. november 2015

Derfor ser Liam Neeson så syg ud

Igennem længere tid har billeder af Liam Neeson gjort fans bekymrede, og han har ikke villet kommentere. Det gør han nu.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/neeson.jpg
 Foto: All Over

Der er en ganske god grund til, at 63-årige Liam Neeson går rundt og ligner en skygge af sig selv.

Den irske skuespiller, der ellers normalt ser sund, rask og veltrænet ud, har gjort folk meget bekymrede, når der er dukket billeder op af ham for nylig. For han har set afpillet og decideret syg ud – blandt andet når han har gået rundt i New York.

Og Neeson selv har ikke villet tale om sit udseende. Men hans talsmand udtalte, efter billederne dukkede op, at ”Neeson aldrig har haft det bedre”.

Men bare rolig – Liam Neeson er ikke syg. Hans dramatiske forandring, der inkluderer et vildt vægttab, er til hans nye rolle i Martin Scorceses “Silence”. Og Neeson forklarer, at instruktøren vil have, at både han, Andrew Garfield og Adam Driver skal se meget magre og tynde ud i filmen. Det forklarede skuespilleren, da han var til Los Cabos Film Festival i Mexico.

[node:aller-related-content]

“Silence” handler om to portugisiske Jesuit-præster, der rejser til Japan for at sprede kristendommen. Liam Neeson spiller Father Cristóvão Ferreira, og filmen får premiere næste år. Og ireren er igen mere og mere ved at “ligne sig selv” igen, da han er i gang med at tagene kiloene på, som han smed til rollen. I alt smed Neeson omkring ni kilo – det lyder måske ikke vildt, men udseendemæssigt ændrede det ham meget.

- Martin (Scorcese, red.) kræver, at man er dedikeret på dette niveau. Og jeg synes, at det virker, sagde Liam Neeson.

Se billederne af Liam Neeson her:

Liam Neeson ser syg ud

Sponsoreret indhold