Hollywood2. december 2016

Gravid Cheryl Cole får chokerende nyhed om sin familie

Midt i sin egen babylykke er Cheryl Cole dykket ned i sin egen familiehistorie. Det giver hende nye og chokerende oplysninger om sin oldefar, der ikke var kendt for at have det bedste ry
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/juli/cheryl-cole-ingen-sexweb1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Tidligere på ugen blev det bekræftet, at den britiske sanger og X Factor-dommer, Cheryl Cole, venter sit første barn med One Direction-sangeren Liam Payne. Om det er graviditeten, der har fået Cheryl til at dykke ned i sin egen familiehistorie, er ikke til at sige, men den 33-årige sangerinde har takket ja til at medvirke i det britiske tv-program ”Who Do You Think You Are?”.

Her får forskellige kendisser mulighed for at dykke ned i deres familiehistorie. For Cheryl Cole blev det en spændene affære, fordi hun aldrig har vidst ret meget om sin mors side af familien.

- Min mor er en meget god ven. Jeg kan komme til hende med alt. Men jeg føler bare, at der er en del mysterier på hendes side af familien. Jeg har aldrig hørt historier eller fortællinger fra hende, siger hun.

Mysteriet bliver opklaret for Cheryl Cole, der i programmet får flere overraskende nyheder om sin oldefar. Nogle er bedre end andre.

For det første kæmpede hendes oldefar, Joseph Wilson Ridley, for England under 1. Verdenskrig. Han var gift med Mary Ann, som han fik syv børn med. Hun døde i 1930, og det er her, den største overraskelse sker.

Eftersom Jospeh Ridley var en af krigsheltene, skulle man tro, at han efterlod sig et godt og respekteret ry. Det er dog langt fra tilfældet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.21093055.jpg
 Foto: All Over

Efter sin kones død indledte Joseph Ridley nemlig en affære med sin stuepige, og hun blev efterfølgende gravid med tvillinger. Den ene af disse tvillinger er Cheryl Coles mormor, Olga. I den tid var det en stor skandale, at man fik børn uden for ægteskab, så da Jospeh Ridley, der i øvrigt var betydeligt ældre end stuepigen, Edith Annie Burton, døde, blev det aldrig talt om i familien igen. Han blev nærmest slettet fra historien.

Den mørke fortid kommer meget bag på Cheryl Cole, der ærgrer sig over, at man ikke har husket ham bedre i familien, taget i betragtning at han blev set som en krigshelt efter 1. Verdenskrig.

- Jeg synes, at det er ret vildt, at min mors morfar er blevet fuldstændig glemt, når man tænker på, at han kæmpede under 1. Verdenskrig. Man skulle tro, at der var alle mulige historier om ham i familien, men det virker som om, at der slet ikke er nogen, der ved noget, siger hun.

I programmet gætter hun selv på, at hendes oldefars dårlige ry har noget at gøre med de traumer, han har haft efter krigen. Derfor har han fundet trøst i alkoholen og sine udskejelser.

Om det har besvaret alle Cheryls spørgsmål, inden hun selv får et nyt medlem i familien, må tiden vise, men i programmet siger hun i hvert fald, at det er dejligt at få mere klarhed over sin families historie – også selvom den kom som lidt af et chok for den populære sangerinde.

Se alle billederne fra da Cheryl og Liam stod frem med babybulen i galleriet herunder

Cheryl Cole og Liam Payne viser babybulen frem november 2016

Sponsoreret indhold