Hollywood 2. maj 2018

Leonardo smider 30 millioner kroner efter ny villa

Leonardo DiCaprio har gjort som de fleste andre kendisser i Hollywood. Han har nemlig købt et hjem i Los Angeles-bydelen Los Feliz
(Foto: All Over Press)

Damernes ven Leonardo DiCaprio har endnu en gang haft spenderbukserne på.

Han har nemlig købt sig en ny villa i Los Angeles-bydelen Los Feliz.

Hele 30 millioner kroner har han måttet give for boligen, som han har købt fra sangeren Moby.

Det skriver bolighjemmesiden Trulia.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Huset er bygget tilbage i 1926, og har inden for de seneste år gennemgået en større renovering. Her er store og grandiøse stuer, højt til loftet og plankegulve.

Det 417 kvadratmeter store hus er trukket tilbage fra vejen og omkranset af store træer og busker, der gør det nærmest umuligt for nysgerrige blikke at kigge ind til stjernen.

Huset har to store soveværelser, der hvert har et store badeværelse tilknyttet. Derudover er der yogarum, dampbad, pool og jacuzzi i den overdådige bolig.

Det er ikke mange måneder siden, at Leonardo solgte sin kæmpe villa i Malibu, og derfor har han altså været på udkig efter et andet hjem i Los Angeles.

Udover villaen i Los Feliz, så ejer Leo også ejendomme i New York, Palm Springs og West Hollywood.

Den flotte skuespiller dannede ind til sidste år par med den danske model Nina Agdal. De to nåede at være sammen i mere end et år, før de gjorde det forbi. I dag skulle Leonardo, der er notorisk privat omkring sit privatliv, danne par med den 20-årige skønhed Camila Morrone.

Verdenskendt på Titanic

Leonardo slog for alvor sit navn fast i Hollywood, da han spillede rollen som Jack i "Titanic.

Da det i december var 20 år siden, at storfilmen "Titanic" fik premiere, og Kate Winslet og Leonardo DiCaprio fik spillet sig ind i vores hjerter som henholdsvis overklassepigen Rose Dewitt Bukater og den fattige fyr Jack Dawson.

Afslørede Kate Winslet, 42, at det til at starte med slet ikke var Leonardo DiCaprio, der skulle spille over for hende i filmen om det synkende skib. Oprindeligt var det nemlig Matthew McConaughey, der skulle spille den mandlige hovedrolle i "Titanic". Det fortalte Winslet, da hun var gæst i "The Late Show with Stephen Colbert".

- Jeg gik til audition med Matthew, er det ikke mærkeligt?, afslører Kate Winslet i TV-showet.

- Jeg har aldrig sagt det offentligt før. Jeg gik til audition med Matthew, som var helt fantastisk. Det ville bare ikke have været hele den her Jack og Rose, Kate og Leo-ting, indrømmer Kate Winslet, der efter "Titanic" har udviklet et livslangt venskab med Leonardo DiCaprio.

Den britiske skuespiller bekræftede også, at det var filmselskabet Paramount, der ville have Matthew McConaughey til at spille Jack, mens filmens instruktør James Cameron insiterede på, at Leonardo DiCaprio skulle have rollen.

Du kan komme ind i den imponerende Malibu-villa, som Leonardo solgte tilbage i oktober, i galleriet herunder

Hjemme hos Leonardo DiCaprio

Sponsoreret indhold