Hollywood7. januar 2018

Her er Leonardo DiCaprios nye model

Den 43-årige Oscar-vinder har angiveligt scoret en 20-årig model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leo-ny-model.jpg
 Foto: All Over Press

Leonardo DiCaprio har skudt det nye år i gang med manér. Ifølge Page Six har den 43-årige skuespiller nemlig scoret en 20-årig godte.

Den nye model-kæreste, der er under halvt så gammel som DiCaprio, er den argentinske skønhed Camila Morrone.

Kærligheden til ældre skuespillere må ligge i generne, for Camila Morrones mor, Lucila Solá, 38, danner par med skuespilleren Al Pacino, der er 77 år gammel.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/8.22585624.jpg
 Foto: All Over Press

Al Pacino og Lucila Solá på ferie i Tulum, Mexico i april 2017. Foto: All Over Press

Camila Morrone er bare den seneste i rækken af Leonardo DiCaprios mange model-erobringer. Tidligere han han dannet par med skønheder som Gisele Bündchen og Bar Refaeli.

Ifølge Page Six fejre Morrone og DiCaprio jul sammen i den amerikanske stat Colorado, hvor den argentiske skønhed delte selfies med sine 1 mio. følgere på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

I sidste måned var det 20 år siden, storfilmen "Titanic" fik premiere, og Kate Winslet og Leonardo DiCaprio fik spillet sig ind i vores hjerter som henholdsvis overklassepigen Rose Dewitt Bukater og den fattige fyr Jack Dawson.

Men i december afslørede Kate Winslet, 42, at det til at starte med slet ikke var Leonardo DiCaprio, der skulle spille over for hende i filmen om det synkende skib. Oprindeligt var det nemlig Matthew McConaughey, der skulle spille den mandlige hovedrolle i "Titanic". Det fortalte Winslet, da hun var gæst i "The Late Show with Stephen Colbert".

- Jeg gik til audition med Matthew, er det ikke mærkeligt?, afslører Kate Winslet i TV-showet.

- Jeg har aldrig sagt det offentligt før. Jeg gik til audition med Matthew, som var helt fantastisk. Det ville bare ikke have været hele den her Jack og Rose, Kate og Leo-ting, indrømmer Kate Winslet, der efter "Titanic" har udviklet et livslangt venskab med Leonardo DiCaprio.

Den britiske skuespiller bekræfter også, at det var filmselskabet Paramount, der ville have Matthew McConaughey til at spille Jack, mens filmens instruktør James Cameron insiterede på, at Leonardo DiCaprio skulle have rollen.

Se Leonardo DiCaprios mange flammer i galleriet:

Leonardo DiCaprios kærester, december 2016

null

Sponsoreret indhold