Lækre Jeremy Meeks slanger sig på stranden

Jeremy Meeks på stranden i Malibu.

Jeremy Meeks på stranden i Malibu.

Foto: All Over

Jeremy Meeks har godt gang i modelkarrieren, der de seneste måneder har fået et kæmpe boost.

Forleden kunne han så ses på stranden i Malibu, hvor han var ved at få taget nye billeder. 

Og hvis der var nogle forbipasserende kvinder, der var ved at falde i svime over "verdens frækkeste forbryder", så forstår vi dem egentlig godt.

Jeremy slangede sig nemlig i vandkanten, mens en fotograf var ved at tage billeder af ham.

Modellen viste sig fra sin bedste side og var ikke bange for at vise sin muskuløse krop frem. 

Hvad billederne skal bruges til, melder historien ikke noget om, men siden at det eneste han har på er et par jeans, så kunne man forestille sig, at det er et af de store modebrands, der har hyret Jeremy til at reklamere for deres jeans. 

Jeremy Meeks scorede milliardær

I juli i år kom det frem, at Jeremy Meeks og milliardærarvingen Chloe Green var begyndt at date. På det tidspunkt var Jeremy dog fortsat gift med Melissa Meeks, og det var bestemt ikke noget, som fans verden over var særligt vilde med. 

Siden det kom frem, at han var begyndt at date milliardærarvingen Chloe Green, er det nemlig væltet ind med negative kommentarer på Instagram til modellen.

Det tog han i slutningen af juli konsekvensen af. Det var nemlig pludselig ikke længere muligt at kommentere Jeremy Meeks' Instagram-billeder. Dermed kunne hans mange fans kun sende likes efter ham.

Det var også i starten af juli, at Jeremy Meeks første gang blev spottet med Chloe Green, og siden gik det ellers gået stærkt for det nye par. Samtidig har Jeremy Meeks fået styr på sin familiære situation, han søgte nemlig meget hurtigt derefter om skilsmisse fra Melissa Meeks, som han havde været sammen med i mere end et årti

Melissa Meeks har flere gange efterfølgende været ude og udtale sig om, hvor grimt hun syntes, at Jeremy havde opført sig over for hende. 

- Jeg ved, at man skal være to til tango, men hun vidste, at han var gift. For mig er det utilgiveligt. Hele min verden er blevet revet fra hinanden. Hvad skal jeg fortælle mine børn? Mit hjerte er gået i stykker, fortalte Melissa Meeks ifølge E!Online til Daily Mail. Samtidig svorede hun, at hun ville lade sig skille fra Jeremy. Han kom hende dog i forkøbet og fik sendt skilsmissepapirerne ind, inden hun kunne nå at stave til skilsmisse. 

Det var i 2014, at Jeremy Meeks blev anholdt, hvor han fik taget det obligatoriske forbryderfoto, der senere hen gik verden rundt. Året efter, i februar 2015, blev den amerikanske fyr så idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse. 

Hans dom i 2015 har sidenhen skabt ham visse problemer, for det kan godt være, at han har fravalgt kriminalitet, men hans straffeattest er stadig plettet, så da han for nyligt skulle rejse ind i England, blev han sendt hjem igen til Los Angeles, da han ramte Heathrow Lufthavn.  

Jeremy Meeks nye kæreste, Chloe Green, må siges at være en rimelig god scoring for den tidligere forbryder. Hendes far, Philip Green, er god for 32 milliarder kroner. Han står blandt andet bag mærker som Topshop, Wallis og Miss Selfridge.

Du kan se ALLE billederne fra Jeremy Meeks strandtur i galleriet herunder

Jeremy Meeks på stranden i Malibu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close