Hollywood31. juli 2017

Jeremy Meeks er træt af haters

Siden det kom frem, at "verdens frækkeste forbryder" havde forladt sin kone til fordel for en milliardærarving, har han modtaget mange hadefulde beskeder. Men det skal være slut nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08635591.jpg
 Foto: All Over

Jeremy Meeks, der blev kendt som "verdens frækkeste forbryder", er helt færdig med hadefulde beskeder.

Siden det kom frem, at han var begyndt at date milliardærarvingen Chloe Green, er det nemlig væltet ind med negative kommentarer på Instagram.

Men det har han nu taget konsekvensen af. Det er nemlig ikke længere muligt at kommentere Jeremy Meeks' Instagram-billeder. Nu kan man altså kun sende likes.

De mange hadefulde beskeder startede netop på grund af det nye forhold og det faktum, at Jeremy stadig var gift med Melissa Meeks, da han begyndte at kissemisse med den syv år yngre Chloe.

Artiklen fortsætter efter billedet

Melissa Meeks har da heller ikke holdt sig tilbage fra debatten.

Forleden lagde hun et billede på Instagram, med klar besked til Jeremy Meeks.

- Jeg fodrede munde, der talte grimt om mig. Jeg tørrede tårer væk fra de samme personer, der var skyld i mine tårer, skriver Melissa blandt andet i sit opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var i starten af juli, at Jeremy Meeks første gang blev spottet med Chloe Green, og siden er det ellers gået hurtigt for det nye par. Samtidig har Jeremy Meeks fået styr på sin familiære situation, han søgte nemlig meget hurtigt derefter om skilsmisse fra Melissa Meeks, som han har været sammen med i mere end et årti.

Melissa Meeks har flere gange efterfølgende været ude og udtale sig om, hvor grimt hun syntes, at Jeremy havde opført sig over for hende.

- Jeg ved, at man skal være to til tango, men hun vidste, at han var gift. For mig er det utilgiveligt. Hele min verden er blevet revet fra hinanden. Hvad skal jeg fortælle mine børn? Mit hjerte er gået i stykker, fortalte Melissa Meeks ifølge E!Online til Daily Mail. Samtidig svorede hun, at hun ville lade sig skille fra Jeremy. Han kom hende dog i forkøbet og fik sendt skilsmissepapirerne ind, inden hun kunne nå at stave til skilsmisse.

Det var i 2014, at Jeremy Meeks blev anholdt, hvor han fik taget det obligatoriske forbryderfoto, der senere hen gik verden rundt. Året efter, i februar 2015, blev den amerikanske fyr så idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse.

Hans dom i 2015 har sidenhen skabt ham visse problemer, for det kan godt være, at han har fravalgt kriminalitet, men hans straffeattest er stadig plettet, så da han for nyligt skulle rejse ind i England, blev han sendt hjem igen til Los Angeles, da han ramte Heathrow Lufthavn.

Jeremy Meeks nye kæreste, Chloe Green, må siges at være en rimelig god scoring for den tidligere forbryder. Hendes far, Philip Green, er god for 32 milliarder kroner. Han står blandt andet bag mærker som Topshop, Wallis og Miss Selfridge.

Du kan se flere billeder af Jeremy Meeks i galleriet herunder

Jeremy Meeks - Billeder fra anholdelse og modeltid

Sponsoreret indhold