"Verdens frækkeste forbryder" er konen utro med ung model

Foto: All Over

Amerikanske Jeremy Meeks blev kendt som andet end en bestialsk forbryder, da han i 2014 blev sat bag lås og slå af amerikansk politi.

Flere kvinder havde nemlig mere end svært ved at få øjnene fra den kække forbyder med de høje kindben og de isblå øjne.

Jeremy Meeks blev døbt ”verdens frækkeste forbryder”, og hans liv blev med ét forandret: Han scorede sig et højt betalt job som model, han begyndte at feste med de kendte – og glemte måske lidt familien derhjemme.

I hvert fald ser det ud til, at 33-årige Jeremy Meeks har skrottet sin kone gennem otte år, Melissa Meeks, til fordel for milliardæren Philip Greens datter, Chloe. De to havde ifølge Daily Mail mere end svært ved at holde fingrene fra hinanden, da de for nylig blev fotograferet på en båd ud for Tyrkiets kyst.

Unge Chloe, 26, delte for nylig billeder af Jeremy Meeks på sin private Instagram-profil, men nu har hun valgt at slette sin konto. Til et af billederne havde hun ifølge Daily Mail skrevet:

- Dette er kun begyndelsen. Vi takker for al kærlighed og had.

Ifølge det britiske medie er Jeremy Meeks dog stadig gift med Melissa Meeks.

I februar 2015 blev den amerikanske fyr idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse – året forinden var han blevet anholdt, hvor han fik taget det obligatoriske forbryderfoto.

Og det var dette billede, der endte med at ændre Jeremy Meeks' liv for altid. Mange kvinder var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

Og det samme mente flere modelbureauer altså – og i dag har den amerikanske forbryder stor succes på catwalken.

Du kan se billeder af ham herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close