Hollywood14. september 2016

Næsten uden tøj på: Lady Gagas vilde døgn i London

Lady Gaga sluttede på stripklub efter at have lanceret sin nye single ved overraskelses-koncert
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lada-gaga.jpg
 Foto: All Over Press)
Lady Gaga er absolut ikke som popsangerinder er flest - og heldigvis for det! Den yderst farverige sangerinde blev ramt af store kærestesorger i sommer, da forholdet til hendes forlovede, Taylor Kinney, brast, efter at de havde været sammen i fem år.
Men i den forgangne weekend var Lady Gaga tilbage i den vanlige gakkede (undskyld!) stil, da hun fredag og lørdag huserede i den engelske hovedstad, London. Og Gaga frådsede absolut ikke med tøjet.
Hendes påklædning begge dage var MEGET små shorts, hvor ballerne var synlige og en top, der var så kort, at hun brugte brysttape for at skjule brystvorterne. Se galleri med den yderst sparsomt klædte Lady Gaga i London - som en bonus får du til sidst i galleriet fem billeder fra Gagas ungdom, hvor hun er helt nøgen: (artiklen fortsætter under galleriet) Fredag var dagen, hvor hendes nye single, 'Perfect Illusion' skulle lanceres.
Den engelske dj, Mark Ronson, har været inde over det nyeste udspil fra Gaga. Og han var blandt publikum, da Gaga gav en ekslusiv intim-koncert på klubben MOTH i London. Langt de fleste af de 150 gæster på klubben, var ikke klar over, hvad der skulle ske, da Lady Gaga pludselig dukkede op og fremførte 'Perfect Illusion' og en række andre numre under en 30 minutter lang overraskelses-koncert.
Senere fortsatte Lady Gaga og folkene omkring hende til stripklubben Metropolis i London-bydelen Hackney. Klokken fire om natten takkede verdensstjernen af og tog hjem og sov på sit hotel. 'Perfect Illusion' er med på det album, som Lady Gaga ventes at udsende senere i år. Hendes seneste album ARTPOP blev udgivet i 2013.

Sponsoreret indhold