Nyheder12. september 2016

Traumatiseret og på piller: Lady Gaga taler ud

Karrieren førte en masse dystre tanker med sig for Lady Gaga, som har kæmpet mod angst og depression.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lady-gaga.jpg
 (Foto: All Over Press)

Med kometfart lagde Lady Gaga alverdens hitlister ned med hits som "Poker Face" og "Just Dance", da hun debuterede i 2008. Men uden for rampelysets skær blev sangerinden ramt af sort sind og dystre tanker, der stadig forfølger hende den dag i dag.

Det fortæller den 30-årige verdensstjerne i et åbenhjertigt interview med Daily Mirror.

- Da min karriere tog fart, kunne jeg ikke huske noget som helst. Det føltes, som om jeg var traumatiseret, fortæller den Oscar-nominerede sangerinde til avisen.

- Jeg har kæmpet mod depression og angst. Jeg tager medicin nu, men jeg vil ikke opfordre andre unge til at tage antidepressive præparater, for jeg siger ikke, at jeg har det godt udelukkende på grund af dem, siger sangerinden.

Lady Gaga kan stadig synke ned i et sort hul, men ikke så dybt som førhen. Selv om hun bliver nødt til at tage medicin for ikke at komme derned, har alderen også hjulpet hende til at få det en smule bedre, fortæller hun.

- Jeg holder helt sikkert mere øje med mit eget velbefindende nu. Dengang var jeg ung, vild og vanvittig, så jeg så virkelig frem til at forlade 20'erne.

- I dag er jeg mere vild, men i kortere perioder af gangen. Men 30'erne er fantastisk, fordi jeg føler, at jeg har al visdommen fra mine 20'ere med, lyder det fra Lady Gaga.

Sponsoreret indhold