Hollywood7. april 2018

Kylie to måneder efter fødslen: Jeg mangler at tabe 9 kilo

Kylie Jenner ved lige præcis, hvor meget hun mangler at tabe sig, for at hun er tilbage på den vægt, som hun var på, før hun blev gravid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08996743.jpg
 Foto: Instagram/Kylie Jenner

Det er lidt over to måneder siden, at Kylie Jenner blev mor til lille Stormi Webster.

Nu fortæller hun, at hun stadig mangler at tabe sig ni kilo.

På Kylies Snapchat lagde hun i går en video op, hvor man kunne se nogle lækre boller, som Kylie var på vej til at sætte tænderne i.

- Jeg skal stadig tabe mig 9 kilo, men det her ser så godt ud, siger Kylie til videoen.

Den nybagte mor har altså et stykke vej endnu, hvis hun gerne vil tilbage til den vægt, som hun havde, før hun blev mor for første gang.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det var søndag den 4. februar, kort før Super Bowl skulle begynde, at den yngste "Keeping Up With the Kardashians"-søster afslørede, at hun havde født "en smuk og sund datter".

Indtil da havde Kylie holdt graviditeten hemmelig og ikke på noget tidspunkt bekræftet, at hun var gravid.

Hun undskyldte over for sine fans, at hun havde holdt dem hen, men fortalte, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, siger Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Om graviditeten siger hun, at det havde været den smukkeste, inspirerende og omvæltende oplevelse i hendes liv, og at hun rent faktisk "kommer til at savne det".

Kylies halvsøster, Kim Kardashian, blev via en rugemor mor til sit tredje barn, datteren Chicago, i januar, og hendes anden halvsøster Khloé Kardashian er sat til at føde lige om lidt.

Du kan se flere billeder af Kylie Jenner i galleriet herunder

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

Sponsoreret indhold