Kylie Jenners halvbror vidste ikke, hun var gravid

Brody Jenner var i en kort periode med i \

Brody Jenner var i en kort periode med i "Keeping Up With the Kardashians".

Foto: All Over Press

I hele ni måneder formåede Kylie Jenner, 20, at holde sin graviditet hemmelig. 

Og meget tyder på, at nyheden om, at den yngste Jenner-søster ventede sig, skulle holdes så tæt, at ikke engang visse familiemedlemmer var klar over, at hun var med rogn. 

Gossipmediet TMZ fangede Kylie Jenners halvbror, 34-årige Brody Jenner, i lufthavnen i Los Angeles, og der afslørede halvbroderen, at han ikke havde mødt Stormi endnu - faktisk vidste han slet ikke, at Kylie Jenner havde været gravid. 

Se interviewet med TMZ i videoen - artiklen fortsætter under videoen. 

- Jeg har ikke endnu. Nej, svarer Brody Jenner på spørgsmålet om, han har besøgt Kylie Jenner og lille Stormi Webster endnu.

- Men forhåbentlig, tilføjede han. 

Det mest opsigtsvækkende svar kommer dog, da Brody Jenner indrømmer, at han slet ikke vidste, at hans halvlillesøster ventede sig. 

- For at være helt ærlig, så vidste jeg ikke engang hun var gravid... Men ja, nu har jeg helt sikkert fundet ud af det, jeg ville elske at se hende, lyder det fra Brody Jenner. 

Brody og Kylie Jenner har den samme far, Bruce Jenner, der nu er kendt som kvinden Caitlyn Jenner. Brody Jenners mor er Linda Thompson, som var Bruce Jenners anden kone. Kylie Jenners mor er Kris Jenner, der var Bruce Jenners tredje og sidste kone. 

Brody Jenner var med i ottende sæson af "Keeping Up With the Kardashians", og ifølge HollywoodLife har han og Kylie Jenner ikke set hinanden i et par år.  

I går kom det frem, at familien hader det navn, som Kylie Jenner har valgt til sin pige

Da Kylie Jenner, 20, offentliggjorde, at hendes nyfødte datter skulle bære navnet Stormi Jennerslog hun rekorden for det mest likede billede på Instagram

Men nogen, der bestemt ikke "liker", Stormi Websters navn er Kylie Jenners egen familie. Det skriver Radar Online

Børnebørnene i Kardashian/Jenner-klanen hedder allerede unikke navne som Reign, Dream, North, Chicago og Saint, men Stormi Webster er altså ikke faldet i god jord. 

- Kylies familie synes, at Stormi er et latterligt navn til at starte med, men Kylie er ligeglad, fortæller en kilde til "Keeping Up With the Kardashians" til Radar Online

Både Kylie Jenners mor, Kris Jenner, og far, Caitlyn Jenner, hader angiveligt navnet på deres senest tilkomne barnebarn.

- De synes bare, at det lyder for deprimerende, og at det ikke er passende til en lille pige, forklarer Radar Onlines kilde. 

- Kylie og Travis ville have et navn, der var anderledes, og Kylie var totalt uimponeret over de navne, som familien foreslog, lyder det fra kilden. 

- De ville have noget originalt, som ingen anden har, og det er derfor, de endte med Stormi, siger insideren. 

For at gøre ondt værre var Kris Jenner heller ikke tilfreds med, at efternavnet Jenner helt blev udeladt. Stormis efternavn Webster er nemlig fra faderen, der oprindeligt hedder Jacques Webster.

- Kylie og Kris skændtes over udvalget af babynavne, og Kris var forfærdet over, at hun brugte Travis' originale efternavn og slet ikke inkluderede Jenner på Stormis fødselscertifikat, forklarer Radar Onlines kilde. 

Efter at have holdt hele sin graviditet hemmelig afslørede Kylie Jenner sin datters navn på Instagram

 

stormi webster

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

"Stormi Webster", står der til billedet, og det er navnet på den lille unge dame, som vi helt sikkert kommer til at se mere til i fremtiden.

Efternavnet "Webster" stammer fra farmand rapperen Travis Scott, der er døbt Jacques Webster.

Efter blot otte timer på instagram har billedet allerede opnået næsten 11 millioner likes, men Kylie har jo også 103 millioner følgere på det sociale medie. I skrivende stund har billedet fået over 15 mio. likes. 

Det var søndag, kort før Super Bowl skulle begynde, at den yngste "Keeping Up With the Kardashians"-søster afslørede, at hun havde født "en smuk og sund datter".

Indtil da havde Kylie holdt graviditeten hemmelig og ikke på noget tidspunkt bekræftet, at hun var gravid.

Hun undskyldte over for sine fans, at hun havde holdt dem hen, men fortalte, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, siger Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Om graviditeten siger hun, at det havde været den smukkeste, inspirerende og omvæltende oplevelse i hendes liv, og at hun rent faktisk 'kommer til at savne det'.

Kylies søster, Kim Kardashian blev via en rugemor mor til sit tredje barn, datteren Chicago, i januar, og hendes søster Khloe Kardashian er sat til at føde om to måneder.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close