Hollywood20. december 2018

Verdens rigeste kendisser: Kylie Jenner udligner Jay-Z

Det anerkendte erhvervsmagasin Forbes har udgivet listen over de rigeste kendte i USA. Og her har Kylie Jenner kæmpet sig op på siden af selveste Jay-Z
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image1.jpeg
 Foto: MEGA

Pengene vælter ind hos realitystjernen og forretningskvinden Kylie Jenner.

Nu har den 21-årige babe skvoler så mange dollars ind, at hun kommer op på siden af rapperen Jay-Z på en ret så fornem liste.

Erhversmagasinet Forbes udgiver hvert år en liste over de rigeste kendisser i USA, og det er her, at Kylie Jenner snart overholder den 49-årige rimsmed.

Det er første gang, at den populære kvinde er med på listen.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Forbes anslår, at Kylie Jenner er god for hele 900 millioner dollars, hvilket svarer til den svimlende sum på næsten seks milliarder danske kroner.

Rapperen Jay-Z vurderes til at være god for det samme ifølge Forbes.

Første plads

Tidligere i år kom det frem, at den yngste Jenner er på nippet til at blive den yngste selvskabte milliardær nogensinde.

Og Kylie Jenner er også den yngste person nogensinde til at komme på listen over USA's rigeste kendisser, skriver Forbes.

Det kastede en forside på det velrennomerede magasin af sig tilbage i juli.

Artiklen fortsætter under billedet

Til sammenligning anslår Forbes Kylie Jenners storesøster Kim Kardashian til at have en formue på 350 millioner dollars, hvilket må siges at være peanuts sammenlignet med lillesøsters svimlende formue på 900 millioner dollars.

Star Wars dollars

På toppen af listen over USA's rigeste kendisser finder vi en mand, som har skabt hele sin formue på at skabe figurer, der slås med lyssværd.

Med en formue på absurde 5,4 milliarder dollars sidder Star Wars-skaberen George Lucas solidt på førstepladsen og kan prale af at være den mest velhavende kendis i guds eget land.

Pengene er primært kommet i hus, efter filmmanden solgte sit produktionsselskab "Lucasfilm" til Disney for den nette sum af 4,1 milliarder dollars.

På listens andenplads finder vi en endnu en mand fra filmens verden nemlig Steven Spielberg, som vurderes til at have 3,7 milliarder dollars at gøre godt med.

Længere nede af listen på tredje- og fjerdepladsen stråler TV-værten Oprah Winfrey og den tidligere basketball-stjerne Michael Jordan med en formue på henholdsvis 2,8 og 1,7 milliarder dollars.

Se flere billeder af Kylie Jenner i galleriet:

Første billeder af gravid Kylie Jenner - november 2017

Sponsoreret indhold