Travis langt mere skræmt end Kylie, da lille Stormi blev født

Specielt moderkagen gjorde et uudsletteligt indtryk på Travis Scott.

Specielt moderkagen gjorde et uudsletteligt indtryk på Travis Scott.

Foto: MEGA

 

Da Kylie Jenners og Travis Scotts lille datter Stormi kom til verden i februar var rapperen langt fra nogen stor hjælp for sin 21-årige kæreste inde på fødestuen.

Det medgav han selv over for Ellen Degeneres, da han var forbi talkshowværten forleden.

Og da han talte med Ellen, var han flere gange ved at få kuldegysninger, når han genkaldte sig oplevelserne fra fødestuen, der åbenbart har været en meget overvældende og noget nær traumatiserende for den 26-årige rapper.

Og svigermor, Kris Jenner, der også var ved Kylies side på fødestuen, var en stor støtte, lader han forstå.

- Kris var der for mig hele vejen, for det var så skræmmende. Det er første gang i mit liv, jeg har været på en fødestue, så hun gennemgik hele processen med mig, siger Travis Scott til Ellen.

Der var især en del af fødslen, som han kun havde hørt om tidligere, som han fik til at lyde som noget taget ud af en skrækfilm.

- Der er noget, der hedder moderkagen, og det var kun noget, jeg havde hørt om tidligere. Åh, min gud - det var jeg meget bange for, siger Travis Scott.

Efter at have været omkring andre emner bragte Ellen moderkagen op igen, og Travis virkede helt rystet og stammede i begyndelsen af sit svar, som om moderkagen stadig hjemsøgte ham i hans stille stunder. Heldigvis afsporede det ham ikke fuldstændig på fødestuen, og han var i stand til at klippe navlestrengen over. Og han følte med det samme en tæt tilknytning til Stormi, da han tog hende op.

- Når man står der med sit barn i favnen, så kan man slet ikke kontrollere sine følelser. Man bliver bare fyldt af en voldsom varm følelse, der overtager hele din krop. Jeg troede ikke, at jeg kunne elske noget så meget. Det er helt skørt, siger Travis Scott til Ellen.

Han er kommet sig over de voldsomme indtryk på fødestuen og er nu meget glad for faderrollen og den glæde og varme Stormi bibringer ham.

Og da han fortæller Ellen om Stormis nyeste narrestreger, fremviser han et dejligt varmt smil og den glød i ansigtet, som sidder på de fleste forholdsvis nybagte fædre, når de stolt fortæller om de små poder.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close