Hollywood29. september 2017

Rob sagsøger Chyna: Kvalte ham med iPhone-oplader i rus af sprut og stoffer

Rob Kardashian og Kylie Jenner har sagsøgt Blac Chyna for et voldeligt overfald begået tilbage i december 2016. Her skulle Blac Chyna ifølge anklagen have angrebet Rob Kardashian med en iPhone-oplader og forsøgt at kvæle ham i en rus af både alkohol og stoffer
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.18951611.jpg
 Foto: All Over

Advokaterne for Rob Kardashian og Blac Chyna kommer formentlig ikke til at kede sig foreløbigt. For det fyger om sig med beskyldninger, anklager og erstatningskrav mellem parret, der har haft et særdeles turbulent on/off-forhold gennem årene.

Senest er det Rob Kardashian, 30, der har sagsøgt sin eksforlovede Blac Chyna, 29, for et voldeligt overfald, der ifølge Rob Kardashian fandt sted tilbage i december 2016. Det var også på dette tidspunkt, at parret brød med hinanden – godt en måned efter, at Blac Chyna havde født parrets datter Dream.

I anklageskriftet, som det amerikanske medie Page Six er kommet i besiddelse af, beskriver Rob Kardashian, hvordan han med egne ord blev angrebet af en rasende samt stof- og sprutpåvirket Blac Chyna den 14. december 2016.

Først havde hun ”leget” med Rob Kardashians pistol, og hun ”havde end ikke undersøgt”, om den var ladt eller ej, mens hun fumlede rundt med den.

Herefter så hun ifølge Rob Kardashian rødt og løb imod ham med en iPhone-oplader i hånden. Ledningen forsøgte hun at kvæle ham med.

Det lykkedes Rob Kardashian at vriste sig fri, men ifølge anklageskriftet pådrog han sig skader – blandt andet på halsen. Og derfor har han altså nu sagsøgt sin eksforlovede.

Rob Kardashian påstår ligeledes i anklageskriftet, at Blac Chyna herefter gik bersærk i huset og smadrede inventaret. Huset var på det tidspunkt ejet af Kylie Jenner, mens Rob Kardashian lejede sig ind. Derfor er Kylie Jenner også en del af søgsmålet mod Blac Chyna.

Ifølge anklagen blev huset ødelagt for mindst $100.000.

Det nye søgsmål kommer blot få uger efter, at det forsmåede eks-par ellers nåede til enighed om forældremyndigheden over datteren Dream.

Læs ALT om eks-parrets stridigheder her.

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Sponsoreret indhold