Kristen Stewart bekræfter lesbisk forhold

Kristin Stewart ankommer til premieren på sin nye film \

Kristin Stewart ankommer til premieren på sin nye film "Cafe Society" i The Paris Theater i New York. Filmen er instrueret af Woody Allen.

(Foto: All Over Press)

En forelsket Kristen Stewart bekræfter nu offentligt, at hun har et lesbisk forhold til filmproduceren Alicia Cargile.

Det siger Stewart i et interview med det britiske magasin ELLE UK.

De to er set offentligt sammen flere gange, men først nu åbner den 26-årige "Twilight"-skuespillerinde ærligt op om forholdet, der til tider har været turbulent.

- Lige nu er jeg bare virkelig forelsket i min kæreste. Vi er gået fra hinanden nogle gange og har fundet sammen igen, og denne gang har jeg det sådan: Endelig kan jeg føle igen, siger Kristen Stewart til ELLE UK.

Inden hun mødte Alicia Cargile dannede Kristen Stewart par med skuespiller Robert Pattinson, som hun spillede sammen med i "Twilight"-filmene.

Men stjernen har tilsyneladende ikke været så glad i forholdet til en mand, som hun er sammen med Alicia Cargile, afslører hun i interviewet.

- Da jeg datede en mand, skjulte jeg hele tiden alt, hvad jeg gjorde, fordi alt, der var personligt hurtigt blev trivielt, så jeg kunne ikke lide det, fortæller Kristen Stewart til magasinet.

Men det ændrede sig, da hun begyndte at date en kvinde.

- Det åbnede mit liv op, og jeg er så meget mere lykkelig, siger Kristen Stewart.

Kristen Stewart er i øjeblikket aktuel med filmen "Café Society", som er instrueret af Woody Allen. Filmen har premiere i Danmark 6. oktober 2016.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close