Hollywood9. april 2016

Drama! Kristen Stewart dater Robert Pattinsons eks

Det er kommet frem, at Kristen Stewart dater sin ekskæreste Robert Pattinsons eks.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert-soko-kristen_1.jpg
 Foto: AOP

Robert Pattinson, 29, og Kristen Stewart, 25, gik fra hinanden i 2012, efter at hun havde været ham utro, og siden da er begge skuespillere rykket videre i nye forhold.

Men selv fire år senere ser det ud til, at de to ”Twilight”-stjerner ikke kan slippe for at have hinanden i deres liv på den ene eller anden måde.

Kristen Stewart er den seneste måneds tid blevet set sammen med den franske sangerinde Soko, 30, og nu er det så ganske overraskende kommet frem, at Soko tidligere har datet Robert Pattinson!

Det afslører sangerinden selv i et interview med musikbloggen AMBY. Her fortæller hun om sit første møde med Los Angeles.

– Efter tre dage mødte jeg en pige, der sagde: ”Hey, jeg kan lide din musik, jeg arbejder for et pladeselskab, og vi vil gerne tilbyde dig en kontrakt. Hvor bor du, har du brug for et sted at bo?”, fortæller den franske sangerinde til musikbloggen.

– Jeg svarede: ”Ja, det har jeg.” Samme aften havde jeg en blind date med Robert Pattinson, afslører Soko.

Videoen herunder giver en status på de kendte Hollywood-stjerners parforhold. Den er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold