Var hun utro? Kristen Stewart er tilbage hos eksen

Foto: All Over

Det er ikke længe siden, at Kristen Stewart var helt vild med den franske sanger SoKo og der nød både Paris og Los Angeles sammen.

Parret blev spottet sammen igen og igen, men ud af det blå var forholdet pludselig slut. Og Kirsten blev først spottet med Miley Cyrus’ eks - og siden med Alicia Cargile, som er Kristens eks og assistent.

Nu ser det ud til, at Kristen og Alicia igen er blevet mere end bare venner - og parret har ingen problemer med at vise sig sammen.

SoKo har dog virket en anelse forsmået efterfølgende - og givet udtryk for, at der måske var utroskab involveret i bruddet med Kristen Stewart:

- I will marry the strongest person and the most reliable of all, someone who is not unfaithful, that is not dishonest, which is stable and whose words have meaning (Jeg vil gifte mig med den stærkeste person - og den mest troværdige. En som ikke er utro, som ikke er uærlig, som er stabil og hvis ord har reel mening, red.), skrev SoKo tidligere på twitter - men hun har efterfølgende slettet den tweet.

Kristen Stewarts forhold til Robert Pattinson sluttede også brat på grund af utroskab tilbage i 2013, da der dukkede billeder op af hende i en meget intim situation med instruktøren Rupert Sanders, som hun arbejdede sammen med på ”Snow White and the Huntsman”.

Se de nye billeder af Kristen og Alicia sammen HER: 

Kristen Stewart og Alicia

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close