Hollywood19. juni 2017

Av! Kris disser Caitlyn på fars dag

Hvis der skulle være tvivl om, hvordan Kris Jenner har det med Caitlyn Jenner, så skal man bare se på hendes Instagram. Det er bestemt ikke pænt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_2.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at forholdet mellem Kris Jenner og Caitlyn Jenner er iskoldt.

Men var man i tvivl, så skal man bare tage et kig på Kris Jenners Instagram i går, hvor det var fars dag i USA.

Her sendte hun, helt uden at nævne Caitlyn, en kæmpe sviner afsted mod sin eks.

Kris Jenner valgte nemlig at lægge et billede på Instagram, hvor hun hyldede sin afdøde mand Robert Kardashian, Kims ægtemand, Kanye West, Kourtneys ekskæreste, Scott Disick, og sønnen Rob Kardashian, men Caitlyn Jenner, som Kris har to børn med, var ingen steder at se på hyldestbilledet.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Til alle fædre derude, der elsker og sætter deres børn over alt andet, vi elsker jer. Til min søn Rob, jeg er så stolt af dig på din første fars dag. Jeg har set dig vokse til at være den mest elskende og beskyttende far til vores lille engel Dream. Din far ville være så stolt af dig. Jeg elsker jer, og jeg er stolt af jer, Kanye og Scott. I forbløffer mig hver eneste dag, og alle mine børnebørn er så velsignede at have jer, som deres far. Til alle de fantastisk fædre derude, glædelig fars dag, skriver Kris Jenner til sit billede.

Der er altså ikke et eneste ord om Caitlyn Jenner, selvom eksparret har børnene Kendall og Kylie sammen.

Det er Caitlyn Jenners bog "The Secrets of my life", der har drevet en kile i forholdet mellem de to. Kris var nemlig rasende, da bogen udkom tidligere på året.

- Jeg har læst den, og det eneste søde, hun har at sige, er, at jeg var god socialt ved en fest på et tidspunkt. Intet giver mening. Alt hun skriver om mig er opdigtet. Hvorfor skal alting være: "Kris er sådan en bitch og et røvhul", har Kris fortalt i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians".

Caitlyn Jenner var dog ikke helt alene på fars dag. Hun tilbragte nemlig dagen sammen med Kendall og Kylie, der var taget med til bilshow i Los Angeles.

Se flere billeder af Kris og Caitlyn Jenner i galleriet herunder

Caitlyn Jenner før og nu

null

Sponsoreret indhold