Hollywood30. maj 2017

Kim K: Kris og Caitlyn kommer ALDRIG til at tale sammen igen

Kim Kardashian blander sig nu endnu en gang i forholdet mellem hendes mor og Caitlyn Jenner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5358084cr.jpg
 Foto: All Over

Siden Caitlyn Jenner udgav sin selvbiografi "The secrets of my life", har der været ondt blod mellem hende og Kris Jenner.

Og nu blander Kim Kardashian sig endnu en gang i fejden.

I et nyt interview med den amerikanske talkshow-vært Andy Cohen, fortæller Kim nemlig, at hun er sikker på, at Kris Jenner aldrig kommer til at tale med Caitlyn igen.

Her bliver hun nemlig spurgt om, hvor stor procents chance der er for, at Caitlyn og Kris kommer på talefod igen.

- Nul. Måske en. Nej, jeg vil sige to procent. Og de to er Kendall og Kylie. Det er deres procentdel. Det er fair, tænker jeg, fortæller Kim Kardshian i interviewet.

Artiklen fortsætter under Kims interview med Andy Cohen

Kris Jenner har da også tidligere været ude med riven efter Caitlyn Jenner.

Realitystjernen er nemlig såret over de ting, som Caitlyn har skrevet om hende i sin bog.

- Jeg har læst den, og det eneste søde, hun har at sige, er, at jeg var god socialt ved en fest på et tidspunkt. Intet giver mening. Alt hun skriver om mig er opdigtet. Hvorfor skal alting være: "Kris er sådan en bitch og et røvhul", har Kris fortalt i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians".

At forholdet mellem Caitlyn og resten af Kardashian-familien er så dårligt, er noget, som Caitlyn i dag er forfærdeligt ked af.

- Nogle af mine børn er jeg stadig meget tætte med. Andre er mere distancerede. Og jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg ikke kan undgå at tænke om det mon har med mit kønsskifte at gøre. Eller er det fordi, de har så travlt med deres eget liv, at de ikke har tid til at ringe. Ingen ringer særligt meget. Det er mest mig, der tager kontakt. Selvfølgelig ringer Jenner-delen mere, men de har alle deres eget liv, har Caitlyn fortalt i et interview på amerikansk TV.

Du kan se flere billeder af Caitlyn og Kris Jenner i galleriet herunder

Caitlyn Jenner før og nu

Sponsoreret indhold