Iskold luft: Her flyver Kourtney på ferie UDEN Scott

Årets Kardashian-ferie er netop begyndt. Og endnu engang uden Scott Disick.

For bare en uge siden var alting fryd og gammen mellem Kourtney Kardashian og Scott Disick. Igennem længere tid har Scott levet en ædru tilværelse, og det fik endelig Kourtney til at tilgive ham. Men "hvedebrødsdagene" varede ikke længe. I sidste uge tog Scott til Park City Utah, hvor filmfestivalen, Sundance, i disse dage løber af stablen. Og det fik Scott til at falde tilbage til sine gamle vaner: Forleden kunne avisen New York Post afsløre, at Scott festede hele natten, og sov hele dagen.

Torsdag mærkede Scott så den direkte konsekvens. Han skulle have ombord på en af de to jets, som Kris Jenner hyrede for at tage hele Kardashian-klanen på ferie i Costa Rica. Men som billederne afslører, var Scott endnu engang "missing in action."

Med på flyene fra L.A. til Costa Rica var Kris Jenner, Corey Gambl, Kylie, Tyga, Kim, North og Saint. Og naturligvis Kourtney, Mason, Penelope og Reign.

I går kunne Radar Online ellers fortælle, at Scott rent faktisk var inviteret - men i sidste øjeblik kom han ikke med på den eksotiske ferie.

Kanye West var heller ikke med på de to fly.

Se flere billeder af Kourtney og Scott her:

Finder Scott og Kourtney sammen igen?

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close