Efter episk skænderi: Kourtney har brugt tid på at komme videre

Screendump: Keeping up with the Kardashians/E!

De amerikanske TV-seere bliver søndag vidner til et episk skænderi mellem Kourtney Kardashian og hendes to søstre Kim og Khloé. 

Det hele starter, da  Kim og Kourtney ikke kan få deres skemaer til at gå op i forbindelse med det årlige julekort, og da Kourtney ikke har i sinde at ændre på sine planer, ryger Kim helt op i det røde felt. 

- Ingen vil have dig på det fucking billede. Jeg planlægger det. Jeg planlægger fotoshootet, så vi vil ikke have dig i det, råber Kim til søsteren, der meget hurtigt svarer tilbage.

- Det sagde jeg allerede her til morgen, jeg har ikke lyst til det, svarer Kourtney igen.

I løbet af skænderiet fortæller Kim, at det er det faktum, at Kourtney ikke har et rigtigt job, der gør, at hun er ligeglad med andres tid. 

- Måske hvis du havde et fucking job, som du gik op i, så ville du vide, hvad det kræver at køre en fucking business, men det gør du ikke, så lad være med at tro, at du ved, hvad jeg snakker om, skriger Kim, og det er noget der får Kourtney til at forlade rummet med lynets hast. 

Efterfølgende har klip fra skænderiet vist, at Kourtney ringer grædende til Khloé for at søge trøst, men lige lidt hjælper det.

Nu fortæller Kourtney så, at det har taget tid for hende at komme sig over det vilde skænderi. 

Det gør hun i et interview med E!News

- Jeg tror, at det startede ved slutningen af sæson 14. Der var en masse spændinger mellem os. Jeg følte, at jeg blev kritiseret hver eneste dag, og til sidste kunne jeg bare ikke klare det mere, fortæller Kourtney i interviewet. 

Hun tror dog ikke, at de vilde skænderier mellem hende og søstrene kommer til at dø ud, selvom de alle er kommet videre efter det episke skænderi.

- Ærligt, så tror jeg, at det er noget, der fortsætter. Jeg har virkelig arbejdet med mig selv, og jeg føler, at jeg er vokset og er blevet bedre til at udtrykke mig selv. Jeg er blevet bedre til at sætte ord på mine følelser, så det er noget, der kommer til at fortsætte, fortæller hun ligeledes i interviewet. 

I et tidligere klip fra den nye sæson, kunne man høre Kim, der sagde, at Kourtney ikke havde lyst til at være en Kardashian længere.

Det vælge den ældste Kardashian-søster også at kommentere på i interviewet. 

- Jeg er helt sikkert stolt af at være en Kardashian. Jeg så det øjeblik og tænkte: "Taler de om mig?", fortæller Kourtney. 

Det er i øvrigt ikke første gang, at Kourtney Kardashian ender i et vildt skænderi med en af sine søstre. 

I forrige sæson af "Keeping up with the Kardashians" kunne man se, hvordan Kourtney og Khloé røg i totterne på hinanden. 

- Kourt, jeg er seriøs, du skal få styr på dit liv, sagde Khloé til Kourtney, da hun endnu en gang var træt af at vente på søsteren, der tog evigheder om at gøre sig klar. Det endte med, at Khloé i raseri kaldte Kourtney for egoistisk

- Din gravide luder

Også en tur til San Fransisco blev ødelagt af, at Kourtney og Khloé havde svært ved at tale pænt til hinanden

Khloé og Kourtney var sammen med Kim på en færge for at se Alcatraz, og her langede Khloé også ud efter Kourtney, fordi hun konstant taltei telefon i stedet for at nyde den smukke og unikke udsigt sammen med sine søstre. 

- Hvad fanden laver du her? Læg på for fanden! Du er spild af plads for mig lige nu. Du er f*cking irriterende, når vi er sammen. Det her er, hvad du gør, du er på din telefon hele tiden. Du er slet ikke til stede, lød det fra en rasende Khloé Kardashian. 

Mens en tavs Kim Kardashian blot så til, eskalerede skænderiet mellem Kourtney og Khloé.

- Din gravide luder, kaldte Kourtney sin lillesøster, der på det tidspunkt var gravid med sit første barn. 

Hvorvidt de mange skænderier mellem Kourtney og hendes søstre betyder, at Kourtney er på vej til at forlade "Keeping up with the Kardashians", får vi helt sikkert opklaret, når det populære realityshow har premiere i næste måned. 

Den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians" bliver vist i USA fra den 5. august. 

Se flere billeder af Kourtney Kardashian i galleriet herunder

Kourtney Kardashian i vild vandleg

Kourtney Kardashian og hendes underboob

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close