Hollywood1. marts 2018

Kourtney og Khloé i vildt skænderi: Du er egoistisk

Kourtney tager sig god tid, når hun skal i byen med sine to søstre, men det er bestemt ikke noget, der falder i god jord hos Khloé
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kardashian_3.jpg
 Foto: All Over
Det er ikke altid, at man kan få det til at fungere, selvom man er lavet af det samme kød og blod. Det må Kourtney og Khloé Kardashian sande i det nyeste afsnit af "Keeping up with the Kardashians". Her kommer de nemlig i et stort skænderi, fordi Kourtney er for langsom om at gøre sig klar til en bytur.
I klippet fra søndagens afsnit af den populære realityserie kan man se, at Kim og Khloé sidder og venter på Kourtney, der gør sig klar.

- Hvad laver hun, spørger Khloé, der sidder og venter på Kourtney. Hun prøver derfor at ringe til søsteren, der ikke tager telefonen, men kort tid efter træder ind i rummet, hvor Kim og Khloé sidder og venter.

- Kourt, jeg er seriøs, du skal få styr på dit liv, siger Khloé til Kourtney. - Jeg taler i telefon med Larsa, er svaret, som Khloé får tilbage. Det får hende helt op i det røde felt. - Men så siger jeg til dig, at du ikke skal være på din telefon. Vi har ventet i 30 minutter. Det er altid sådan her. Vi venter hele tiden på dig, siger Khloé. - Jeg har ikke tid til at lytte på dig, der råber, er det eneste svar, som Kourtney kommer med til søsteren. - Jeg har ikke tid til at vente på dig. Jeg har ikke lyst til at tage på ture, hvis det er sådan her, det skal være hver gang. Er du ligeglad med, hvor egoistisk det er, spørger Khloé. Du kan se pigernes skænderi herunder Artiklen fortsætter efter videoen

Noget tyder dog på, at Kourtney og Khloé er blevet gode venner igen, og at Kourtney måske har fået styr på sit tidsforbrug.

Khloé er i hvert fald ikke længere så sur, at hun ikke vil tage på tur med søsteren.

Khloé, Kim og Kourtney er nemlig lige nu på tur til Japan, hvor de tre søstre hygger med hinanden.

Selvom de to piger altså har fået styr på deres uenigheder, så er det ikke alle, der er vilde med Khloés tur til Japan.

Flere af hendes fans mener faktisk, at hun burde være blevet hjemme.

- Hvorfor vil du tage den risiko, det er at rejse i løbet af din graviditet, skrev en bruger på Instagram forleden.

Mens en anden mener, at Khloé er for langt henne i sin graviditet til at kunne klare den lange flyvetur, der er til Japan.

- Hun er otte måneder henne og flyver så langt. Det er ikke smart, skrev Instagram-brugeren.

Du kan se billeder af Khloés vilde forvandling i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold