Hollywood18. juli 2018

Kourtney frustreret over Younes' Instagram-palaver

Kourtney Kardashian er ikke videre imponeret over, at kæresten Younes Bendjima igen og igen lader sit ordspat flyde ud over hendes Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.09228078.jpg
 Foto: All Over Press

Kourtney Kardashian er langt fra tilfreds med, at hendes unge knøs af en kæreste, Younes Bendjima, igen og igen laver problemer på Instagram.

Det er nemlig sket mere end en enkelt gang, at han lader sin utilfredshed med Kourtneys frække billede flyde ud i kommentarfeltet.

Normalt bliver de negative kommentarer hurtigt slettet igen, men forleden nåede en af kommentarerne at blive gemt til tid og evighed, da flere amerikanske medier opsnappede den.

– Er det, hvad du er nødt til at vise for at få likes, skrev Younes i en kommentar til et billede, hvor Kourtney viste sig frem i en minimal bikini.

Kommentaren blev ligesom tidligere kommentarer slettet hurtigt igen, men internettet glemmer som bekendt ikke.

Blandt andet mediet TMZ nåede at gemme kommentaren, som de efterfølgende har lagt på deres Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ifølge underholdningsmediet E!Online, så er Kourtney frustreret over, at Younes ikke bare kan holde sin mening indenfor hjemmets fire vægge.

- Kourtney er ikke tilfreds med, at Younes fortæller om sine følelser i et offentligt forum. Hun er frustreret over, at han bliver ved med at blive oprevet over det. Hun kommer ikke til at stoppe med det, og hun føler, at han skal forstå det og acceptere det, fortæller en kilde tæt på Kourtney til E!Online.

Hun skulle flere gange have forsøgt at forklare ham, at det altså er en del af hendes job at dele den slags billeder.

Kourtney og Younes Bendjima har ellers nydt sommeren med hinanden, hvor de har tilbragt flere uger sammen i Italien.

Parret har været sammen i mere end et år, og selvom Younes altså ikke er helt tilfreds med Kourtneys frække billeder, så virker det alligevel til, at de er meget glade for hinanden.

Younes blev tidligere i år beskyldt for at være Kourtney utro. En beskyldning, som han overhovedet ikke ville have siddende på sig.

Det var den britiske avis DailyMail, der spekulerede i, om Younes havde været utro.

Han gik efterfølgende på Instagram, hvor han sendte en sviner afsted mod DailyMail. - DailyMail aka DailyLort, hvor er de seks andre mænd, jeg var sammen med? Hvad er det I prøver på? Godt skåret, idioter, skrev Younes på Instastories. Se flere billeder af Kourtney i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og hendes underboob

null
null

Sponsoreret indhold