Younes Bendjima beskyldes for utroskab, men det vil han ikke finde sig i

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima nyder stadig hinanden i St. Tropez.

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima nyder stadig hinanden i St. Tropez.

Foto: All Over

Man skal tydeligvis ikke prøve at starte drama og rygter med Kourtney Kardashians kæreste Younes Bendjima, for så svarer han bare igen.

Det må DailyMail sande, efter de forleden lagde billeder online, hvor man kunne se Younes sammen med en kvinde, der ikke var Kourtney Kardashian. 

Det skriver Buzzfeed

Tirsdag aften var Younes nemlig ude og spise med en gruppe venner, og det var her, at der blev taget billeder af Younes og en af hans veninder. 

Billederne blev efterfølgende brugt til en artikel hos DailyMail, hvor man såede tvivl om Younes' intentioner med kvinden. 

Artiklen fortsætter efter billedet


Det er blandt andet dette billede, der blev brugt i artiklen om Younes. (Foto: All Over Press) 

Younes gik efterfølgende på Instagram, hvor han sendte en sviner afsted mod DailyMail.

- DailyMail aka DailyLort, hvor er de seks andre mænd, jeg var sammen med? Hvad er det I prøver på? Godt skåret, idioter, skrev Younes på Instastories. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan så det ud, da Younes svinede DailyMail. (Foto: All Over Press) 

Historien om, at Younes Bendjima skulle have været Kourtney utro, kommer samtidig med, at Kourtney Kardashians søster, Khloé Kardashian, og hendes kæreste Tristan Thompson lige nu befinder sig i lidt af en utroskabsskandale. 

Det var nemlig en bombe af dimensioner, der sprang i onsdags, da det kom frem, at Tristan Thompson har været højgravide Khloé Kardashian utro

Siden har historien nærmest udviklet sig time for time. Du kan få det fulde overblik her.

Tristan Thompson skulle angiveligt have været utro mod Khloé adskillige gange i løbet af den seneste tid, ligesom der også skulle eksistere et sextape. 

Kourtney og Younes har været sammen i et år

Kourtney har datet Younes Bendjima i over et år, og hun har blandt andet haft ham med til Frankrig, hvor de har holdt ferie af flere omgange. 

Senest var i juli år, hvor de i den grad så ud til at nyde hinandens selskab på deres ferie i St. Tropez, men også i maj gik turen til det sydfranske. Her gik turen til Cannes, men den blev knapt så vellykket, da Kourtneys ekskæreste Scott Disick valgte at dukke op midt under ferien. Og det var noget, der fik Kourtney helt op i det røde felt. 

Faktisk blev hun så gal, at der efterfølgende var forlydender om, at de to ikke længere var på talefod. Og de tre fælles børn, Penelope, Mason og Reign, skulle angiveligt blive hentet af en barnepige, når det var tid til at besøge farmand, så Kourtney kunne slippe for at kigge på Scott. 

For nyligt var Kourtney og Younes så på ferie i Turks & Caicos sammen med Kim Kardashian. 

Du kan se flere billeder af Kourtney og Younes i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima - I forlystelsespark og i St. Tropez

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close