Kourtney er åben for flere børn

Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian.

Foto: All Over Press

Det flyder med børn i Kardashian-familien og bare i år har Kris Jenner fået hele tre børnebørn.

Kim har fået Chicago, Kylie har fået Stormi, og Khloé har fået True, men selvom Kris altså nu er oppe på at have hele ni børnebørn, så er det slet ikke sikkert, at det er slut endnu med familieforøgelserne i Kardashian-klanen.

Kourtney vil nemlig ikke udelukke at få flere børn. Det fortæller hun i et interview med E!News

- Jeg tror, at tanken altid vil være i baghovedet. Man skal aldrig sige aldrig, fortæller Kourtney i interviewet, hvor hun bliver spurgt, om hun skal have flere børn.

Kourtney var i forvejen den af sine søstre, der var først ude.

Hun har børnene Mason, otte, Penelope, seks, og Reign på tre sammen med ekskæresten Scott Disick. 

I et afsnit af "Keeping up with the Kardashians" har Kourtney da også luftet ideen om at få frosset sine æg ned, så hun kan få et barn mere, hvis lysten skulle være der

- Jeg burde bare gøre det, så jeg ikke behøver at tænke over det, foralte Kourtney til Kim og Khloé. 

Kourtney har siden 2016 været sammen med modellen Younes Bendjima, der er 14 år yngre end hun er. Derfor giver det da også mening, at realitystjernen overvejer sine muligheder, hvis hun en dag skulle få lyst til at få børn med sin unge kæreste. 

Tidligere på sommeren så det dog ud til, at der var problemer mellem Kourtney og hendes unge fyr

Kourtney Kardashian var nemlig langt fra tilfreds med, at hendes unge knøs af en kæreste, Younes Bendjima, igen og igen lavede problemer på hendes Instagram-profil.

Det er nemlig sket mere end en enkelt gang, at han lader sin utilfredshed med Kourtneys frække billede flyde ud i kommentarfeltet

Normalt bliver de negative kommentarer hurtigt slettet igen, men i juli nåede en af kommentarerne at blive gemt til tid og evighed, da flere amerikanske medier opsnappede den.

– Er det, hvad du er nødt til at vise for at få likes, skrev Younes i en kommentar til et billede, hvor Kourtney viste sig frem i en minimal bikini.

Ifølge underholdningsmediet E!Online, er Kourtney frustreret over, at Younes ikke bare kan holde sin mening indenfor hjemmets fire vægge.

- Kourtney er ikke tilfreds med, at Younes fortæller om sine følelser i et offentligt forum. Hun er frustreret over, at han bliver ved med at blive oprevet over det. Hun kommer ikke til at stoppe med det, og hun føler, at han skal forstå det og acceptere det, fortalte en kilde tæt på Kourtney til E!Online, da historien blev spredt i nyhedsmedier verden over. 

Se flere billeder af Kourtney og Younes i galleriet herunder 

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima - I forlystelsespark og i St. Tropez

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close