Hollywood 7. august 2018

Kourtney dropper sin unge kæreste

Den 39-årige Kardashian er ikke længere sammen med den unge Younes Bendjima
Foto: All Over Press

Forholdet mellem Kourtney Kardashian og Younes Bendjima er forbi.

Det skriver TMZ.

Og ifølge mediet er 25-årige Younes taget til Mexico for at komme sig overbruddet - eller komme under nogle nye kvinder.

På billederne, som TMZ har, kan man se Younes hygge sig med den tidligere Hooters-servetrice Jordan Ozuna, som også har datet Tyga og Justin Bieber.

Ifølge TMZ var det Kourtney, der gjorde forholdet mellem de to forbi. 

Men det ser da ikke ud til, at Younes er specielt påvirket af at blive droppet.

Parret følger heller ikke hinanden på Instagram længere.

39-årige Kourtney og 25-årige Younes var for nylig på ferie på den italienske ferieø Capri, og de dokumenterede ferie ihærdigt med hede billeder.   Kourtney og Younes mødte hinanden 'ude i byen' tilbage sidst i 2016, og rygterne om deres romance begyndte at løbe i maj 2017 i Cannes, hvor de flettede fingre.   Og siden da er de med jævne mellemrum dukket op på populære ferie- og badedestinationer i blandt andet Caribien, hvor de var på familietur med lillesøster Kim Kardashian og Kanye West, i den mexicanske jungle, hvor det bare var de to og på en yacht i Malibu.  
  Kourtney var tidligere sammen med 35-årige Scott Disick, og deres forhold blev dokumenteret i KUWTK.   De har tre børn sammen, men efter år med op- og nedture, der blandt andet skyldtes Scotts alkoholproblemer, fik Kourtney til sidst nok og forlod ham.   Scott har efter bruddet også fundet 'en yngre model', og har det sidste års tid været sammen med kun 19-årige Sofia Richie, der er datter af sangeren Lionel Richie.  

Sponsoreret indhold