Konkurrence: Vind billetter til den autentiske film ”Everest”

\

"Everest" er den sande historie om én af de værste katastrofer i bjergets historie. Foto: All Over

All Over

I denne weekend fik en ny Hollywood-film premiere.

”Everest” er den autentiske film om en gruppe bjergbestigere, der i maj 1996 forsøger at nå toppen af verdens højeste bjerg, men bliver fanget i én af de allerværste snestorme nogensinde.

Pludseligt står bjergbestigerne over for en nærmest overmenneskelig udfordring i kampen mod elementernes rasen, da deres livslænge besættelse med ét bliver til en kamp på liv og død.

Filmen ”Everest” er allerede blevet rost til skyerne af anmeldere, som kalder filmen både ”fængende forfærdelig og fantastisk”.

Og nu kan du få mulighed for vinde billetter til den.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 billetter til filmen, og det eneste du skal gøre for at vinde er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Konkurrencen løber til og med mandag den 28. september.

Dette episke action-eventyr er instrueret af den islandske instruktør Baltasar Kormákur (”2 Guns”, ”Contraband”), og rollelisten er spækket med en perlerække af de helt store stjerner.

I ”Everest” møder vi blandt andre Jason Clarke som Rob Hall, John Hawkes som Doug Hansen, Jake Gyllenhaal som Scott Fisher og Josh Brolin som Beck Weathers.

Sidstnævnte – Beck Weathers – er endt i historiebøgerne som manden, der på mirakuløs vis vågnede op fra de døde på Mount Everest.

10. maj 1996 blev han – ligesom mange andre bjergbestigere – fanget højt oppe på bjerget i et voldsomt uvejr. Han blev efterladt af sine klatrekammerater, som var sikre på, han ikke ville overleve de ekstreme forhold på bjerget.

Men på mystisk og mirakuløs vis vågnede Beck Weathers på bjerget – mange timer efter at han var blevet forladt.

Det er blandt andre Beck Weathers utrolige historie, som bliver oprullet i filmen ”Everest”.   

Filmen bliver vist i 2D, 3D og IMAX 3D. Du kan se en trailer for filmen her:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close