KJ Apa: Jeg er afhængig af tatoveringer

KJ Apa ved Teen Choice Awards.

KJ Apa ved Teen Choice Awards.

Foto: All Over Press

"Riverdale"-hottien KJ Apa har efterhånden en stor mængde tatoveringer på sin krop, men står det til ham, så er han slet ikke færdig med at få lavet de flotte kunstværker på kroppen.

Han er nemlig lidt afhængig af tatoveringer. 

Det afslører han i et interview med amerikanske People

- Jeg er afhængig af tatoveringer. Jeg elsker dem, jeg elsker kunsten i dem, og jeg elsker oplevelsen af at få dem, fortæller KJ Apa i interviewet.

Her fortæller han også om en helt speciel tatovering, han har på armen.

- Min mormor og min mor har den samme bi, og jeg fik kransen rundt om den, da jeg ventede på at få lavet en anden tatovering, fortæller KJ om den humlebi, som han har på sin højre arm. 

Han fortæller også, at når han først har taget beslutningen om at få lavet en tatovering, så ombestemmer han sig ikke.
 
- Jeg tænker slet ikke over det, for når du tænker over det, så kommer du måske til at ændre mening, fortæller KJ.
 
Artiklen fortsætter efter billedet

The tribe has spoken.

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

KJ Apa er lige nu i gang med optagelserne til den nye sæson af "Riverdale", og forleden afslørede han, hvad seerne skal glæde sig til i den nye sæson

- Vi starter med at se Archie tiltalt for mordet på Cassidy Bullock, og han slog hende tydeligvis ikke ihjel, for vi så Andre, Veronicas chauffør, slog ham ihjel. Så vi starter sæsonen i retten. Det er et varmt og svedigt retslokale. Det er den varmeste sommer, som Riverdale nogensinde har opleve. Vi får se, om Archie skal i fængsel eller ej, fortalkte KJ Apa til Seventeen

I interviewet med Seventeen fortalte KJ Apa også, at det kommer til at gå dårligt mellem Archie og Veronica.

- Jeg tror, at risikoen for at han skal i fængsel i mange år, går ud over hans forhold med mange af de andre, fordi han ikke har mulighed for at se dem. Der er en konfrontation mellem Archie og Veronica, hvor hun vil besøge ham i fængslet, og hanh ikke har lyst til, at hun skal komme, fordi miljøet i fængslet ikke er det bedste for en person som Veronica, fortalte KJ

KJ Apa har ligesom resten af holdet i "Riverdale" fået ualmindeligt stor succes blandt de unge TV-seere i hele verden.

Den 21-årige skuespiller kommer oprindeligt fra New Zealand, og siden hans ankomst til USA, har han oplevet en del forandringer i sit liv. Blandt andet den store berømmelse, som han har opnået. 

Derfor har han også valgt, at han ikke ville forsøge at finde kærligheden det første stykke tid, men for nyligt fortalte han, at han var klar til at date

Det fortalte "Riverdale"-lækkermåsen KJ Apa nemlig i et interview med Seventeen tilbage i april. 

Her foralte han, at der er sket forandringer i hans liv på det seneste. 

- Jeg har helt sikkert ændret mig. Og det er det eneste, jeg vil sige om det. Og så at jeg er virkelig glad. Tingen er, at jeg tror ikke, at det betyder noget, om du leder efter et forhold eller ej. Det er ikke op til os at forælle, hvornår vi møder vores livs kærlighed, siger han til magasinet. 
 
Tidligere har han fortalt til Cosmopolitan, at han slet ikke var klar til at date, da han havde for travlt med arbejdet.
 
- Jeg ved slet ikke, hvor meget jeg har at tilbyde for tiden, sagde han i interviewet i oktober. 
 
Faktisk har den 21-årige KJ Apa aldrigt haft en kæreste. Hans liv er altså langt fra det liv, som han spiller i rollen som Archie Andrews i "Riverdale". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close