Kim og Kanye venter en søn

Kim Kardashian og Kanye West.

Kim Kardashian og Kanye West.

Foto: MEGA

Der er en lille dreng på vej for Kim og Kanye. 

Det skriver TMZ, der har fået den glade nyhed bekræftet.

Den lille ny kommer formentlig til verden i maj og udvider Kim og Kanyes børneflok til fire i alt.

To drenge og to piger. 

Det var i går, at det kom frem, at Kim og Kanye venter deres fjerde barn sammen.

Ligesom ved Chicago West, bruger powerparret endnu en gang en surrogatmor. Flere medier mener dog at vide, at Kim og Kanye har valgt en ny surrogatmor til den nye baby. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Merry Christmas

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian og gemalen har valgt at bruge rugemødre, efter at Kim Kardashian oplevede problemer under sine to graviditeter med North og Saint. 

Under graviditeten med North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. I 2017 kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre. Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Vores rugemor gav os den største gave, man kunne ønske sig, har Kim Kardashian fortalt i et interview og tilføjede:

- Vi følte os knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden. Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjede den stolte, nybagte mor i januar sidste år.

Ifølge flere amerikanske medier bliver Kim og Kanye forældre igen til maj. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close