Hollywood 15. november 2017

Kim Kardashian afslører køn på barn nr. 3

Kim Kardashian og gemalen Kanye West har i forvejen en datter og en søn
Foto: All Over Press

Kim Kardashian og Kanye West bliver i det nye år forældre til barn nummer tre - det sker via en surrogatmor, og da realitystjernen for nylig var gæst hos Ellen DeGeneres, løftede hun sløret for, om North og Saint får en lillebror eller -søster.

Her fortæller Kim Kardashian, at North, hendes ældste barn på fire, kalder den kommende baby "lillesøster", og dermed afslører hun, at familien Kardashian West snart bliver beriget med en lille pige.

Den kommende mor til tre fortæller, at hendes søn Saint på knap to år ikke helt forstår, at der er en lillesøster på vej, især når mor ikke har en stor, gravid mave.

- Så jeg spurgte mine søstre: "Ville det være klamt, hvis jeg bare fik nogen til at klæde sig ud som en stor stork, der kom med babyen og afleverede den ved hoveddøren?" Og forklare det på den måde? Det var det, vi fik at vide, da vi voksede op, fortæller Kim Kardashian.

- Du kommer til at ødelægge ham helt, konstaterer Ellen DeGeneres.

- De vokser allerede op på en anden måde end andre børn, tilføjer TV-værten.

Kim Kardashian afslører, at North er stor nok til at forstå, at der kommer en lillesøster, men hun er ikke helt klar til at dele legetøj.

- Min datter tror, hun er smart. Vi havde et babyshower i weekenden, og jeg tænkte: "Jeg vil virkelig gerne have et babyshower, fordi North skal føle, at der er noget på vej, og så hun virkelig kan forstå det", forklarer realitystjernen.

- Så folk kom med legetøj og gaver, og North åbnede dem alle dagen efter. Så sagde hun: "Mor, siden lillesøster ikke er her, så tror jeg, at jeg tager alt hendes legetøj ind på mit værelse og leger med dem og sørger for, de er okay til lillesøster", fortæller moderen til snart tre.

Kim Kardashian afslører, at hun og Kanye West endnu ikke har et navn klar til datteren, der kommer til verden i det nye år.

- Til babyshoweret sagde jeg: "Jeg vil bare have alle til at skrive et navn på en lille flise og se, om der er noget, der bliver hængende", siger Kim Kardashian.

- Vi er ved at få et flip, vi har ikke noget navn, lyder det fra stjernen.

Se videoklippet af Kim Kardashian hos Ellen DeGeneres hos People.

Sponsoreret indhold