Hollywood10. februar 2017

Kim Larsens søn har udgivet single - han lyder ligesom farmand

Kim Larsens søn Hjalmer har i dag udgivet sin allerførste single – og man kan godt høre og se, at Hjalmer er søn af Danmarks nationalskjald. Hør Hjalmers single ”Hjem Til En Anden” lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-42980.jpg
 Foto: All Over

Han er far til nationalsange som ”Papirsklip”, ”Jutlandia”, ”Kvinde Min” og ”Langebro”. Og så er han også far til en håndfuld børn, der ligesom ham selv er beriget med et ganske særligt musikalsk talent.

I dag, fredag den 10. februar, følger Kim Larsens søn Hjalmer så for alvor i sin fars fodspor. I dag udkommer sønnen nemlig med sin første single ”Hjem Til En Anden”. Du kan høre Hjalmers single nederst i denne artikel.

Ifølge BT har Hjalmer arbejdet på sine egne sange i hemmelighed i et stykke tid – og så fik han sidste år kontrakt på et af verdens vel nok største pladeselskaber, Universal Records.

Og resultatet kulminerede altså her til formiddag, hvor Hjalmer udgav sin første single, ”Hjem Til En Anden”.

Og lytter man til sangen, ved man, at den 21-årige musiker ikke har fået sit talent fra hvem som helst. Hans sangstemme lyder bestemt som en ”Larsen-stemme”, og hans coverfoto fra singlen viser da også, at Hjalmer har en vis lighed med sin nationalskjalds-far.

På sin Facebook-side har Hjalmer også afsløret, at han gæster Skanderborg Festivalen til august. Og her må man formode, at han optræder med sin nye single. Farmand Kim gæster i stedet Tinderbox-festivalen i Odense i juni.

Også andre af Kim Larsens i alt seks børn har fulgt i farmands musikalske fodspor. Også sønnen Sylvester Larsen spiller musik – og det samme gør Alice Eva, som er Kim Larsens ældste datter.

Alice Eva ser ligesom flere af sine søskende ikke sin far. Forbindelsen blev afbrudt, da Kim Larsen forlod Alice Evas mor Hanne Qvist, som gik under kælenavnet ”Kranen”.

I bogen "Solisten - bogen om Kim Larsen" fortalte Alice Eva, at hun ikke har set sin far siden 2007.

Du kan høre Hjalmers single i videoen herunder:

Kim Larsen fylder 70 år

Sponsoreret indhold