Nyheder9. juli 2016

Kim Larsen så populær, at Tivoli måtte lukke

Dørene til Tivoli lukket, da for mange ville ind og høre Kim Larsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-42980.jpg
 Foto: All Over
Det er meget muligt, at Kim Larsen har rundet 70, og at han med årene har fået lidt kvaler med kadaveret, bruger stok og ikke er så meget i bevægelse på scenen som i de gode gamle Gasolin-dage. MEN! Han er stadig en af Danmarks absolut mest populære kunstnere, og han har et kæmpe publikum i alle aldersgrupper over det ganske land.
Det blev blandt andet bevist på sidste års Skanderborg Festival, hvor man undervurderede Kim Larsens popularitet og placerede ham på en af de mindre scener, Rytmescenen, og den havde ikke kapacitet nok til alle de mennesker, der gerne ville se og høre Larsen. Hans koncert måtte midlertidigt afbrydes og der blev stoppet for tilstrømningen af publikum til Rytmescenen af sikkerhedsmæssige årsager.
Helt så galt gik det ikke i Tivoli i aftes, hvor Larsen var på plakaten ved 'Fredagsrock'. Koncerten blev ikke afbrudt, men det gjorde indgangene til Tivoli, fordi der var så mange mennesker i den gamle forlystelseshave for at se Kim Larsen, at der ikke kunne være flere mennesker inden for portene.
Derfor måtte Tivoli helt ekstraordinært - i en periode - lukke indgangene fredag aften. - Vi har fastsat et maks-antal gæster i samarbejde med politiet, og nu har vi næsten nået vores maksimum kapacitet på 33.000 gæster, og så er vi af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at sige stop, sagde kommunikationskonsulent i Tivoli Simon Verheij til Ekstra Bladet. De 33.000 gæster var spredt over hele Tivoli og ikke alle skulle se Kim Larsen, men det er Tivolis maksimale kapacitet. De, der kom ind, havde altovervejende en god koncertoplevelse fremgår det af Fredagsrocks Facebook-side.
Kim Larsen har stadig rekorden for det bedst sælgende album i Danmark nogensinde. Det er 'Midt om natten', der er solgt i 650.000 eksemplarer i Danmark. Galleri med Kim Larsen i forbindelse med hans 70 års fødselsdag: (artiklen fortsætter under galleriet)

Kim Larsen fylder 70 år

Larsens store popularitet kan også aflæses i hans økonomi, som er sød musik for nationalskjaldens revisor. Ved sidste opgørelse var 'lune Larsen' god for 58 millioner kroner. Fredagsrocks Facebook-opslag om Kim Larsen-koncerten:
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_18.png

Sponsoreret indhold