Kim Larsen har ikke kontakt til sine børn

Kim Larsens børn har måtte kigge langt efter deres far siden han forlod dem for 17 år siden

Kim Larsens børn har måtte kigge langt efter deres far siden han forlod dem for 17 år siden

Foto: All Over

I øjeblikket kan man finde adskillige biografier om den populære sanger. De har alle to ting til fælles: For det første medvirker hovedpersonen selv ikke i dem. For det andet tegner de et billede af Kim Larsen, som får ham til at virke alt andet end sympatisk.

I den nyeste af slagsen, som har fået titlen Solisten - Historien om Kim Larsen, fortæller hans ældste datter, Alice Eva, blandt andet, at hun ikke har nogen kontakt med sin far.

Læs også: Kim Larsen er ubehagelig

Alice Eva var teenager, da hendes far pludselig valgte at forlade hendes mor, Hanne Qvist, som han havde været sammen med i 22 år.

Kim Larsen forlod ikke kun sin kone, men også 2 af de 3 børn, han havde sammen med hende. Alice Eva på 13 år og hendes lillesøster Molly, som dengang var 7 år.

Læs portrættet af Kim Larsen her 

Hans ældste datter fortæller, at hun i starten forsøgte at holde kontakten med sin far, som fra den ene dag til den anden var flyttet fra København til Odense, hvor han var gået i gang med at skabe en ny familie, med sin kæreste, Liselotte Kløvborg.

- Jeg har ikke set ham siden 2007, hvor jeg sidst prøvede at tage kontakt til ham. Jeg er nok nået til den erkendelse, at det er bedst at lade være. Sådan er han bare. Jeg ved det jo ikke, men jeg tror, at han forsøgte at skærme sig fuldstændig af over for sin gamle familie for at skabe et helt nyt liv med sin nye kone. Det var i hvert fald sådan, det føltes, fortæller Alice Eva, som i dag er 30 år, i bogen.

Læs også: Kim Larsen: Så mange millioner har han

Heller ikke hendes lillesøster Molly har kontakt med deres far. Kim Larsen har også sønnen Pelle fra sit første ægteskab, men ifølge bogen har Pelle heller ikke kontakt med sin far.

Det eneste af Kim Larsens børn, som stadig har kontakt med sin far - udover de to sønner, Hjalmer og Lui, han har fra sit nuværende ægteskab - er Sylvester Larsen. Han er gået i sin fars fodspor og spiller musik.
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close