Kim Kardashians mode-hit: Valsede rundt i plastikpose

(Foto: All Over)

Kim Kardashian West er en af de få personer, der kan troppe op i stort set hvad som helst – og stadig se brandgodt ud.

Og det var bestemt også tilfældet, da den 36-årige realitystjerne for nylig var på sushirestauranten Shibuya Japanese i Calabasas for at mæske sig i makiruller og nigiri.

Her havde den verdenskendte stjerne nemlig iført sig, hvad der bedst kan beskrives som en gennemsigtig plastikpose – sikkert til stor glæde for både restaurantgæster og forbipasserende.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Plastikpose-outfittet kommer blot få dage efter, at selvsamme Kim Kardashian troppede op i et andet outfit, der fik fotograferne til at knipse løs. Her havde hun puttet sin spektakulære numse ned i et par billige Adidas-shorts og iført sig en stramtsiddende hvid T-shirt… og naturligvis droppet BHen, så brysterne fik fri leg.

Du kan se eller gense de billeder lige her.

Kim Kardashian West har da også god grund til at vise sin krop frem – det står nemlig stadig knivskarpt til trods for, at hun har født to børn. Datteren North West kom til verden 15. juni 2013, mens hun fødte sønnen Saint West den 5. december 2015.

Kim Kardashian og ægtemanden Kanye West blev gift ved et overdådigt og eventyrligt bryllup i maj 2014.

Parret havde bestemt ikke sparet på eventyret – de havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.

Inden da havde de om fredagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain optrådte og underholdt.

Der var guf til øregangen under selve receptionen. For her sang den verdensberømte Andrea Bocelli nemlig til receptionen. Flødedrengen John Legend deltog forresten også - og underholdt blandt andet med 'At Last' og 'All of Me'. Derudover kiggede verdensstjerner som Lana del Rey, Beoynce og Jay Z også forbi musikscenen - og alene musikken kostede den nette sum af 11 millioner kroner.

36-årige Kim Kardashian blev i 2015 udnævnt til en af verdens mest indflydelsesrige personer af Time Magazine – blandt andet som følge af sit populære realityprogram ”Keeping up with the Kardashians” og sine evner til at agere på de sociale medier.

Eksempelvis følges hun af 101 millioner mennesker på Instagram.

Du kan se billeder af Kim Kardashian i plastikpose-outfittet herunder:

Kim Kardashian i plastik pose i Hollywood i juli 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close