Her er den første med 100 millioner Instagram-følgere

(Foto: All Over)

Over 100 millioner mennesker har nu trykket "følg" på Selena Gomez' Instagram-profil.

Dermed er den 24-årige sangerinde den første i verden til at nå over 100 millioner følgere på det sociale billeddelingsmedie.

Det bekræfter også en talsperson for Instagram til musikmagasinet Billboard.

Den enestående rekord har den unge texaner endda scoret på trods af, at hun ikke har lagt et billede op siden 15. august.

Gomez meddelte selvsamme måned, at hun ville tage en pause på grund af sin lupus-diagnose og et behandlingsforløb med kemoterapi, der har medført bivirkninger som panikanfald, angst og depression.

Lupus er en sygdom, der danner betændelse i bindevævet, og immunforsvaret angriber fejlagtigt kroppens raske celler og væv.

Selena Gomez er den første til at få over 100 millioner Instagram-følgere. Se billeder af hende i galleriet nederst i artiklen. Foto: All Over

Som følge af sygdommen har Gomez aflyst en del af sin igangværende tour, der skulle have bragt hende til Danmark 15. oktober.

Det fik hendes fans, der kalder sig "Selenators", til at dele hashtagget "#SelenaBreakTheInternet" for at bakke den syge stjerne op og for at få hende over milepælen på 100 millioner følgere.

Foruden er være den mest fulgte på Instagram har Gomez også delt det ind til videre mest likede billede nogensinde.

På billedet drikker den forhenværende Disney-darling en sodavand, og det har fået hele 5,6 millioner mennesker til at trykke på det hjerteformede "like"-symbol.

Fra toppen af Instagram kan Gomez kigge langt efter de næstmest fulgte på det sociale medie.

Sangerinderne Taylor Swift, Beyoncé og Ariana Grande har henholdsvis 91,5, 85,5 og 85,2 millioner følgere, mens tv-personligheden Kim Kardashian West med sine 83,5 millioner følgere også smyger sig ind i toppen.

Se Selena Gomez' Instagram-profil her.

Selena Gomez 24 år

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close