Hollywood8. februar 2018

Lader fireårig datter tage ”nøgenfoto”: Kim Kardashian havnet i modvind

Kim Kardashian er havnet i modvind som følge af sit seneste Instagram-foto. Her poserer hun stort set topløs, og det er hendes 4-årige datter, der har taget billedet. Og det har fået flere til at komme med kritiske kommentarer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardahisna.jpg
 (Foto: All Over)

Er det i orden at lade sin fireårige datter tage billeder af en, hvis man stort set er topløs?

Det spørgsmål har Kim Kardashian, 37, gjort aktuelt – for det er netop sådan, at realitystjernens seneste billede på Instagram er blevet til.

Her poserer hun iført en åben BH foran et spejl – og i baggrunden ses hendes 4-årige datter North West med et kamera i hånden. Det er altså datteren, der har taget billede af sin 37-årige mor.

Spørgsmålet er, om det er i orden at lade sin datter tage sådan et billede? Nej, mener flere af Kim Kardashians over 107 millioner følgere.

Hvad mener du? Deltag i debatten nederst i artiklen...

- Jeg overvejer, hvor mange der ville få de sociale myndigheder på nakken, hvis de gjorde det samme og ikke hed Kim K?, skriver én bruger blandt andet som kommentar til billedet, der i skrivende stund har fået over 1,3 millioner likes.

- Bedst som man troede, at man havde set den værste type forælder… så ser man dette, skriver en anden.

- Tragisk og meget skræmmende, skriver en tredje.

Hvad mener du? Deltag i debatten nederst i artiklen...

Det famøse billede kommer kort tid efter, at der kom et nyt familiemedlem hos Kim Kardashian og hendes mand, Kanye West.

Det var Kim Kardashian selv, der afslørede familieforøgelsen 16. januar.

På sin hjemmeside skrev hun under overskriften ”Hun er her!”, at familien var lykkelige over at kunne byde den lille prinsesse velkommen til verden.

Den lille pige, som har fået navnet Chicago West, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram - og har naturligvis allerede smeltet forældrenes hjerter.

Kim Kardashian og Kanye West, der blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014, har i forvejen to børn.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boern.jpg

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

Højgravide Kim Kardashian

Sponsoreret indhold