Hollywood15. april 2018

Kim Kardashian deler den SØDESTE video af Chicago

Moderen til tre viser sit yngste barn frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25000110.jpg
 Foto: All Over Press

Den 15. januar kom Kim Kardashian og Kanyes West tredje barn til verden. Nu er lille Chicago bare tre måneder gammel, men hun er allerede lidt af en stjerne på de sociale medier.

Senest har den 37-årige realitystjerne delt en video af Chicago på både Instagram Story og Snapchat, der viser, at Kim og Kanye bare kan det der med at lave nuttede børn.

Artiklen fortsætter efter videoen.

I det korte klip ser vi lille baby Chicago ligge på et tæppe iført en lille kjole. Hendes mor siger gentagne gange "Hello, cutie!" til sin datter, og Chicago er tydeligvis begejstret for at høre sin mors stemme, for hun flagrer med sine små elastikarme og åbner munden for ligesom at svare igen.

Selvom Chicago kun er tre måneder gammel, så er hun faktisk ikke den seneste tilføjelse til den velvoksne Kardashian/Jenner-familie.

Torsdag den 12. april fødte Khloé Kardashian en datter, der altså er kusine til Chicago.

Kim Kardashian har selv fortalt, at hun ikke var bleg for at hjælpe til, da hendes lillesøster skulle føde.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Khloé Kardashian, jeg er så glad på dine vegne! Din pige er så smuk! Du er så stærk, og du fik det til at se så nemt ud. Jeg kan slet ikke vente til, at vores baby-piger vokser op som bedste venner, ligesom vi er! Jeg er så glad for, at jeg kunne gengælde tjenesten med at holde dit ben, mens du pressede LOL, skriver Kim på Twitter om Khloé fødsel.

Kim har selv datteren North på fire, sønnen Saint på to og den tre måneder gamle datter Chicago, der kom til verden via en surrogatmor.

Sponsoreret indhold