Khloé Kardashian udvikler ny app

Instagram

Instagram

Instagram

Kim Kardashians yngre lillesøster, Khloé Kardashian, kender vi bedst fra realityprogrammet "Keeping Up With the Kardashians", men nu er hun også sprunget ud i at udvikle apps til iPhone. 

Den nye app hedder "Begroupd", og umiddelbart lyder den måske ikke så banebrydende. Den handler nemlig ganske enkelt om at kunne sende beskeder med sine venner, men applikationen har en masse funktioner, som gør konceptet gruppechat meget nemmere at være med i.

De fleste kan nok nikke genkendende til, at en almindelig fællestråd på Messenger eller andre tekstbesked-apps meget hurtigt kan blive uoverskuelig. Med Kardashians nyeste app, kan du undgå mange af de udfordringer. 

Her kan du blandt andet oprette såkaldte "polls", altså afstemninger, hvor de deltagende i gruppechatten kan stemme, og man kan oprette begivenheder, som herefter automatisk bliver overført til alles kalendre. Kort sagt, gør det den nye "Begroupd"-applikation ideel til at planlægge en fest eller en rejse med vennerne. Hvor man før ville lave en doodle og en begivenhed seperat, kan det hele nu samles på et sted. 

Du kan også få dine venners mening om din nye kjole ved blot at sende et billede til gruppechatten, og herefter kan dine venner giver den 1-5 stjerner. 

Tidligere har storesøster Kim Kardashian også udviklet en app, og mon ikke den yngre Kardashian-søster også har fået en idé, der kan gøre hende millionær? 

Du kan købe app'en her.

Khloe Kardashian reklamerer selv for sin nye opfindelse på sin Instagram

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close