Hollywood7. april 2018

Khloé er klar til at droppe "KUWTK"

"Keeping up with the Kardashians" kan meget vel blive uden Khloé i fremtiden. Hun er nemlig klar til at hellige sig familielivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kardashian_3.jpg
 Foto: All Over

Det vrimler med børn i "Keeping up with the Kardashians".

Men et barn, som vi måske aldrig får lov til at se i "Keeping up with the Kardashians", er Khloés endnu ufødte datter. Ifølge det amerikanske ugeblad InTouch, så er Khloé nemlig klar til at trække sig helt fra "Keeping up with the Kardashians", så hun kan hellige sige familielivet.

- Showet er et fuldtidsjob, der kræver, at man bliver filmet fra morgen til aften. Efter ti år er hun klar til at prøve noget nyt, fortæller en kilde til InTouch.

Det er blandt andet kæresten Tristan Thompson, der er en af grundene til, at Khloé nu vil tage en slapper.

Han bor nemlig til dagligt i Cleveland i delstaten Ohio. Her spiller han basket for Cleveland Cavaliers, og han har derfor ikke mulighed for at være i Californien, hvor Khloé bor, særligt ofte.

Derfor har Khloé pendlet mellem Los Angeles og Cleveland, og det er hun ved at være godt træt af. Derfor planlægger hun at flytte permanent til Cleveland.

Valget om at droppe "Keeping up with the Kardashians" skulle ifølge InTouch ikke være noget, som Kris Jenner er særligt glad for.

Khloé har nemlig en stor fanbase, og Kris frygter, at programmets seertal vil dale, hvis Khloé skrider.

Føder lige om lidt

Kardashian-søsteren kan føde sin lille datter, hvornår det skulle være. Det har tidligere været fremme, at terminsdatoen skulle være i marts, men noget tyder altså på, at det først bliver i april, at Khloé bliver mor for første gang.

Med mindre hun selvfølgelig har lavet en Kylie og skjult fødslen for omverdenen.

Khloé Kardashian bekræftede selv sin graviditet tilbage i december.

- Min største drøm er gået i opfyldelse! VI skal have en baby, skrev den 33-årige stjerne på sin Instagram-profil.

Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016. De nåede aldrig at få børn.

- Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan. Han vidste, hvad Han gjorde. Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skrev Khloé Kardashian også, da hun fortalte den gode nyhed i december.

Khloé sendte også en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der er faren til hendes kommende barn.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lød roserne til den vordende fader.

Du kan se Khloés vilde forvandling i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold