Hollywood19. november 2015

Khloé Kardashian smittet med stafylokokker hos Lamar Odom

Under et besøg på hospitalet, hvor Lamar Odom er indlagt, har Khloé Kardashian fået en stafylokokinfektion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe-kardashian-smittet-med-stafylokokker.jpg
 Foto: All Over

Khloé Kardashian har måttet skuffe en del fans, der skulle have mødt deres idol og fået signeret et eksemplar af realitystjernens nye bog, "Strong Looks Better Naked". Hun er nemlig blevet syg.

Det er angiveligt under et besøg hos Lamar Odom, der ligger indlagt efter en overdosis, at Khloé Kardashian har fået en stafylokokinfektion, som har sat en stopper for stjernens promovering af bogen.

Heldigvis er det ikke noget alvorligt, og Khloé Kardashian vil snart være på benene igen.

- Hun får medicin og vil blive rask igen. Hun har brug for hvile og behandling, siger Khloé Kardashians talsperson til Gossip Cop.

Inden det blev klart, hvad stjernen fejlede, skrev hun en opdatering til sine fans på Twitter:

- Dolls! Jeg er så ked af, at jeg var nødt til at udskyde min bogsignering. Jeg er syg og har fået lægens ordre på, at jeg bliver nødt til at ligge ned, indtil vi har indsnævret, hvad der er galt.

- Jeg skal have flere tests i dag. Undskyld igen. Stress kan nedbryde vores kroppe, så vær søde alle sammen at passe på jer selv.

Dolls! So sorry I needed 2 re schedule my book signing. I'm sick &dr's orders are that I need to lay low until we narrow down what's wrong

— Khloé (@khloekardashian) November 18, 2015

Ill be going for more testing today. I'm very sorry again. Stress can run our bodies down so please everyone take care of yourselves

— Khloé (@khloekardashian) November 18, 2015

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold