Hollywood 13. april 2017

Galleri: Kendte kvinder over 50 år der ser FANTASTISKE ud i bikini

Selv om man er fyldt 50 år, kan man stadig se drønlækker ud. Se blot dette galleri med kendte kvinder som Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Demi Moore og Halle Berry. De er alle over 50 år, men stadig ser unge og smukke ud
Fotos: All Over

Selv om man har rundet et halvt århundrede, kan man stadig se drønlækker ud – se nu blot disse kendte kvinder, der alle stråler, selv om de er nået et stykke op i alderen.

De labre larver tæller blandt andre Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Demi Moore og Halle Berry: Kendte kvinder der alle har fejret deres 50 års fødselsdag – og stadig ser unge og smukke ud.

Sharon Stone er i dag 59 år, men ligner bestemt ikke én, der er på tærsklen til at kunne fejre sin 60 års fødselsdag.

Det samme kan man sige om den engelske skuespillerinde Elizabeth Hurley, der er fyldt 51 år – men bestemt ikke ligner én på den alder.

Det smukke look er de kendte kvinder dog ikke kommet sovende til. Cindy Crawford træner ifølge det britiske medie Daily Mail 75 minutter tre gange om ugen – og så er 80 procent af det, hun spiser, sundt.

Halle Berry tænker bestemt også over, hvad hun indtager. Ifølge det britiske medie holder hun sig fra kunstige sødestoffer, og hun søger for at drikke rigeligt med vand hver dag, ligesom hun også træner.

Elizabeth Hurley sværger dog ikke til træningscentret, men gør dog alligevel en del for at holde sig i form.

Ifølge Daily Mail går og løber hun daglige ture med sine hunde – og så har hun også indrømmet, at hun nogle gange går sulten i seng. Noget, der ellers ikke er særligt sundt for kroppen.

Herunder kan du se galleriet med de kendte kvinder over 50 år, der alle ser FANTASTISK ud i bikini:

Kendte kvinder over 50 år i bikini

Sponsoreret indhold